Mi szolnátok ha kollegáitok kapnának juttatást karácsonyra és ti nem kaptok semmit ? mert pont a felmondásotokat töltitek ami Január elején jár le
Ez nem diszkrimináció?
Ill. nem esne rosszul, főleg ha lelkiismeretesen dolgoztál?
Adnál hangot ennek?
Tény, hogy az ajándék adható kategória. Nem jár alanyi jogon, nem követelhető.
Ettől még az a magán véleményem, hogy kicsinyes pitiánerség a munkahelyed részéről.
A jutalom nem az alapbér. Azért valami pluszt kell tenni.
A kutyánál a jutalomfalat se azért jár, mert kutya és mert éhes, hanem mert okos kutya és valamit jól csinál.
12 megtörtént, másképp nem lenne értelme a kérdésnek.
A jutalmat a fizuval együtt szoktuk kapni.
A megkülönböztetés fájt, nem a pénz vagy az ajándék.
Ha lelkiismeretesen dolgozol, hidd el számít, főleg hogy nem a magad hibájából mész el, hanem azért mert a változtatás a saját károdra lenne .
Remélem így érthetőbb
Én se kaptam semmit, pedig nem is lépek le sehova.
Hogy miért? Mert habár egész nap a közösség részeként itt vagyok, papíron nem az a főnököm aki a többiek főnöke. Na ezért. Indoklás: nem vagy az állományban. Tehát sokkal egyszerűbb volt ezt a mondatot megtanulni, mint emberségből jelesre vizsgázni, és adni mondjuk 1 zacskó szaloncukrot meg egy üveg bort, mondván hogy "ugyan nem vagy olyan dolgozó, de mivel köztünk vagy, ez így fair"...
Magyarország, mit is vártam? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!