Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi szolnátok ha kollegáitok...

Mi szolnátok ha kollegáitok kapnának juttatást karácsonyra és ti nem kaptok semmit ? mert pont a felmondásotokat töltitek ami Január elején jár le

Figyelt kérdés

Ez nem diszkrimináció?

Ill. nem esne rosszul, főleg ha lelkiismeretesen dolgoztál?

Adnál hangot ennek?

2020. dec. 11. 14:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%

Tény, hogy az ajándék adható kategória. Nem jár alanyi jogon, nem követelhető.

Ettől még az a magán véleményem, hogy kicsinyes pitiánerség a munkahelyed részéről.

2020. dec. 11. 19:14
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
Ez megtörtént vagy fikció? Nem tudtad előre, hogy lesz karácsonyi jutalom?
2020. dec. 12. 05:14
 13/17 anonim ***** válasza:
51%

A jutalom nem az alapbér. Azért valami pluszt kell tenni.

A kutyánál a jutalomfalat se azért jár, mert kutya és mert éhes, hanem mert okos kutya és valamit jól csinál.

2020. dec. 14. 23:09
 14/17 A kérdező kommentje:

12 megtörtént, másképp nem lenne értelme a kérdésnek.

A jutalmat a fizuval együtt szoktuk kapni.

A megkülönböztetés fájt, nem a pénz vagy az ajándék.

Ha lelkiismeretesen dolgozol, hidd el számít, főleg hogy nem a magad hibájából mész el, hanem azért mert a változtatás a saját károdra lenne .

Remélem így érthetőbb

2020. dec. 16. 17:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha hamarosan elhagynám a céget nem érdekelne,örülnék,hogy megszabadulnék innen.
2020. dec. 18. 07:28
 16/17 anonim ***** válasza:
70%
A jutalom nem jár automatikusan, a cég dönti el, hogy adja-e, és válogathat is az emberek között, akár pofa alapján is. Velem is volt olyan, vendéglátóiparban dolgozva, hogy a főnökkel összekülönböztem, mert nem akartam bentmaradni hirtelen túlórázni, meg nem hagytam magamat szó nélkül olyan dolgokért cseszegetni, amikért nem is én voltam a hibás, és erre megtagadta tőlem a karácsonyi bónuszt, amit egy évvel korábban még adott. A legjobb nem kalkulálni vele, csak úgy mint a cafeteria jegyekkel, azt is legjobb, minden hónapban úgy venni, hogy lehet, hogy utoljára kaptad.
2020. dec. 18. 08:40
 17/17 anonim ***** válasza:
87%

Én se kaptam semmit, pedig nem is lépek le sehova.

Hogy miért? Mert habár egész nap a közösség részeként itt vagyok, papíron nem az a főnököm aki a többiek főnöke. Na ezért. Indoklás: nem vagy az állományban. Tehát sokkal egyszerűbb volt ezt a mondatot megtanulni, mint emberségből jelesre vizsgázni, és adni mondjuk 1 zacskó szaloncukrot meg egy üveg bort, mondván hogy "ugyan nem vagy olyan dolgozó, de mivel köztünk vagy, ez így fair"...

Magyarország, mit is vártam? XD

2020. dec. 18. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!