Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek is célzás volt?

Szerintetek is célzás volt?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, újabban együtt kávézunk, beszélgetünk. Bevallom, én nagyon megkedveltem. De ő is sokszor bókol, kedveskedik valamivel. Jól esik, de többet soha nem akarnék tőle, mivel családos ember. Ez másnak is feltűnt, ugyanis a főnökömmel beszélgettünk egyszer, de tök más témáról volt szó, és egyszer csak átterelte a témát, hogy fiatal vagyok, szép vagyok, biztos imponál neki, hogy egy fiatalabb lánnyal flörtölhet, de ez csak szórakozás neki, és a feleségét meg a gyerekeit úgyse fogja elhagyni. Köpni nyelni nem tudtam, hogy most komolyan kinézné belőlem, hogy egy nős férfira mászok rá?? És ezek szerint ez már ilyen nyilvánvaló, hogy mindenki tud róla, csak én nem?? Már az is bűn, ha együtt kávézok egy nős emberrel? Nem akartam én tőle semmit, hogy ő részéről mi van, azt nem tudom, de úgyse engedtem volna semmit. Ti is kiakadtatok volna? Csak szerintem nem volt jogos ez?
2020. dec. 10. 20:18
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Jobb időben figyelmeztetni az embert. Látott már ilyet a világtörténelem.
2020. dec. 10. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Csámcsogni akartak, élteti őket a pletyka. Én világ életemben férfiakkal dolgoztam, imádtam, csak velük tudok szót érteni. Elmentem új munkahelyre, egy irodába kerültem 2 férfival. Mindkettővel megvannak a külön-külön programjaim pl kivel kávézom, vagy kivel megyek ki a boltba, kivel ebédelek vagy, hogy melyikőjükkel szoktam kijárni a többi telephelyünkre. Már látom a rosszalló pillantásokat, a többi nő kibeszél stb stb. Pedig egyszerűen semmi az ég világon nincs egyikőjükkel sem. Családos emberek. Annyi az egész, hogy tudom, nagyon jól kijönnek velem, csípnek és énis őket, mert ezerszer jobban örülök annak, hogy férfiakhoz kerültem, mint nőkhöz. Nagyon sokat nevetünk az irodában, tehát teljesen jól működünk így hárman szerencsére.

Szerintem arra várnak, hogy hátha egyszer beigazolódna az ő elméletük.

Nem kell velük foglalkozni, amíg a lelkiismereted tiszta, hogy semmi plusz jelet, utalást nem adsz neki, addig nem érdemes másokkal foglalkozni.

2020. dec. 10. 20:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg ő már jobban ismeri, mint te és csak figyelmeztetett.
2020. dec. 10. 20:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nincs semmi gond, ha kávézol egy kollégával, de úgy tűnik kívülről ennél többnek látszik és azért szólt. Hiába nem akarsz te semmi komolyat, ha látványosan flörtöltök egymással (vagy akár csak úgy tűnik), akkor abból másnak nem ez fog lejönni. Az is lehet, hogy a főnököd a másik féltől hallott valami megjegyzést vagy csak másoktól valami pletykát és azért érezte szükségesnek, hogy megemlítse. Azt már te tudod, hogy kioktatásként mondta-e vagy jó szándékból figyelmeztetett. Elég annyit reagálni rá, hogy félreérti a helyzetet, nincs nincs köztetek semmi azzal a férfival és nem is szeretnéd, csak jóban vagytok.

Nyilván ha te nem csináltál semmi olyat, akkor nem volt jogos, de a főnököd nem tudhatta mik a szándékaid, szóval kiakadni se érdemes rajta. Ha jó szándékú volt, akkor én a helyedben megköszönném az aggódását és tisztáznám a helyzetet, hogy ne legyen többet félreértés és ezzel le is lenne zárva a dolog.

2020. dec. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!