Informatikai cégnél dolgozóktól kérdezem, nálatok megkülönböztetik-e a női programozókat?
Figyelt kérdés
Van-e valakinek ilyen tapasztalata? Ha igen, akkor mi? Hátrányosabb vagy előnyösebb a helyzetük?2020. dec. 10. 18:14
A kérdező szavazást indított:
Igen megkülönböztetik, nekik többet kell bizonyítani
Igen megkülönböztetik, előnnyel indulnak
Teljesen mindegy a nem
20 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nincsenek nalunk noi programozok.
2/5 anonim válasza:
Összességében ugyanúgy kezelnek, de időnként és bizonyos területeken pozitívan diszkriminálnak, ami egyáltalán nem fer a férfi kollegákkal szemben. 28/N
3/5 anonim válasza:
És igazából ez már egyetemen is így volt.
4/5 anonim válasza:
Szakgimnázium óta megkülönböztetik nálam. Én szerintem nők még jobbak lennének mint a férfiak.
5/5 anonim válasza:
Pont most a decemberi Forbes magazinban volt egy cikk fiatal Magyar programozó nőkről! Talán 20-30-at is bemutattak közülük. Hát férfiként azt mondtam miután elolvastam a cikket, hogy le a kalappal előttük! Negatív diszkriminációt nem érdemelnek, pozitívra meg nem szorulnak rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!