Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen lenne az ország és...

Milyen lenne az ország és világ ha csak a dolgozó 20% réteg élne?

Figyelt kérdés
Tehát csak az élne aki dolgozik és hasznos tagja a társadalomnak. (De munkahelyekből is csak a hasznos és élet fenntartáshoz szükséges munkák lennének) Szerintem jobb lenne. Illetve max annyi hogy a gyerekek nyilván nem dolgoznának de akkor is csak 50 50%os lenne a dolgozó és az eltartottak aránya.

2020. dec. 10. 17:26
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
94%
Hagyjátok, csak egy újabb Fotel Hitler...
2020. dec. 10. 20:35
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Aztán mit csinálsz majd, ha kirúgnak? Nem feltétlen azért, mert egy hülye gyökér vagy, hanem mert csődbe megy a munkahelyed. Akkor ugye eltartott leszel. Szerinted akkor keresned kéne 10 embert, akinek az adójából téged támogatnak, vagy járjon ez neked csak úgy?
2020. dec. 10. 20:36
 23/32 anonim ***** válasza:
88%

A kisgyerek, aki szerint az irodaban dolgozok nem vegeznek hasznos munkat, de a felsorolasaban a top10-ben ott vannak a csokigyartok... :D

Jezusom, hany eves vagy, 12?

2020. dec. 10. 22:22
 24/32 anonim ***** válasza:

HITLER AGYÚ

Kommunista szarság.

Akkor anyádat is kikellett volna irtani amikor terhes volt veled és nem volt munkaképes, ill.amikor te 0-1 éves voltál mert melletted nem tudott ugy dolgozni. Ha tényleg ez a gondolkodásod akkor jobb letg volna.

2020. dec. 11. 14:04
 25/32 anonim ***** válasza:
akkor kellett volna jöjjön vki ezzel az ötlettel, igy te sem léteznél és nem létezne az a vágyad h mást kiirts
2020. dec. 11. 14:06
 26/32 anonim ***** válasza:
szerintem most sokkal jobb lenne. aham ugy ahogy fennebb irtad. Jobb lenne , egyetértek
2020. dec. 11. 14:08
 27/32 anonim ***** válasza:

Csokigyártó fontos, akkor gondolom, a kamionos is az, aki hozza az alapanyagot (a kakaóbab nem mérsékelt övi növény)

De a mocskos irodista fuvarszervező már nem kell.

Pedikűrös vagyok.

Rengeteg fájdalmas tyúkszem, bőrkeményedés szűnt meg a kezeim alatt, de mégis csak komfortot, esztétikát szolgálja.

Most kössem a csomót az akasztókötélhez, vagy sem?

2020. dec. 11. 14:43
 28/32 A kérdező kommentje:

1. Azok hasznosak(édesség gyártók) mert egy fáradt nap után (tudod én fizikai munkát végzek) jó elhivni meglepni pl a gyermekeimet. (akikből később hasznos tagjai lehetnek a társadalomnak) egy fagyizásra nyáron vagy egy forró csokira.

2. Nem rúghatnak ki mert van annyi pénzem hogy hamarosan 70%ban önfenntartók leszünk és mi fogjuk otthagyni magunktól. Bár már igyis tartunk állatot magunk számára és zöldség gyümölcsösünk is van. Szóval ja ennyi a lényeg hogy az idegesít minket hogy a mi adonkból élnek... Ezek... Ja és nem az átmeneti segélyre értem hanem a leszázalékoltakra. Ja és arra is válaszolok se én és sem a párom nem szeretnénk élni rokkantan fél kézzel fél lábbal toloszek stb. akkor inkább...(CSAK EGÉSZSÉGESEN)

2020. dec. 11. 17:17
 29/32 anonim ***** válasza:
Gyökér vagy.
2020. dec. 11. 18:13
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem létfontosságú munkát végez, de igyekszik szebbé tenni az életet (múzeum, filmgyártás, színház, zene, könyvek írása) az maradhat, vagy búcsúzzak én is? (Igaz, Borsod megyeiként már a kettes vállalkozó is lelőne, kösz :/ )
2020. dec. 11. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!