Tényleg kirúgják azt, aki verekszik a munkahelyén?
Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 17:55
2/8 anonim 

válasza:

Igen, tényleg. A rendőrséget is kihívják.
4/8 anonim 

válasza:

Még fel is jelentik jobb helyeken. Jobb esetben csak garázdasággal, súlyosabb testi okozásánál viszont még rosszabb.
5/8 anonim 

válasza:

Bár az sem mindegy milyen munkahelyről van szó. Egy boxedzőteremnél nyilván más a helyzet.
6/8 anonim 

válasza:

Azért nem biztos, hogy mindenhol egyből ez történik de semmiképp se jó pont.
Nálunk két csaj kezdett el pofozkodni év végén aztán mindkettő repült de hogy meglegyen a darabszám csak hónap végén rúgták ki őket nem közvetlen az eset után.
7/8 anonim 

válasza:

Hat nekem 2 munkahelyem volt mindket helyen volt osszetuzes kolleganovel 😂😂lany vagyok enis!!
Az elso azt mindenki utalta.. na en raszoltam h dolgozni is kene mert csak 2en voltunk bent
Nekiallt anyazni en meg kicsit megcsapdostam fel is mondott
Masnap megdicsertek hogy elzavartam😂
Masik helyen csak megloktem egy not azt majdnem kirugtak.. munkahely valogatja🤷♀️
Az elso kisbolt volt a masodik gyar
8/8 anonim 

válasza:

Marmint engem rugtak ki majdnem bocsi ha nem volt ertheto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!