Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit utazol a munkahelyed...

Mennyit utazol a munkahelyed oda és vissza?

Figyelt kérdés

Soknak tartod? Mit tartanál elfogadhatónak?

Én sajnos sokat utazok, 8-16:30ig dolgozok, Bp. mellett élünk. Vonattal járok, 6-kor el kell indulnom hogy 8-ra beérjek, hiába 25 km, de vonat+BKV egyszerűen ennyi kell. Haza pedig 18:00-ra érek, szóval oda 2 óra haza 1.5 még munka előtt-után, hiába nem sok a távolság.

Autóval sem sokkal jobb erre a helyzet. Ti mennyit utaztok? Vagyis mennyivel előbb indultok és mennyi idő után értek haza?Mert sokan ugye csak a menetidőt számolják, de engem az egész érdekel :)

2020. dec. 9. 12:59
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
munakhelyedre* lett volna a kérdésben :) csak a rag lemaradt
2020. dec. 9. 13:00
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

napi 2x 1 ó 20 perc = 2 ó 40 perc, mindezt 3x2 = 6 átszállással, és ki se mozdulok Pestről.

Bp XIIIból Bp XVIIIba

nem ám vidék meg vonat stb

2020. dec. 9. 13:04
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
3,9 km oda és 3,9 km vissza. Mintegy 8-8 perc. Nagyon fontos szempont volt a munkahelyem kiválasztásánál, hogy közel legyen.
2020. dec. 9. 13:14
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

A Keleti pu.-tól 50 km-re lakom, tehát naponta 2x45 percet utazom 20 éve vonattal. Az állomásig kocsival megyek le, az kapunyitással-csukással együtt 10 perc. Tehát az utazásom Bp. szívéig összesen 1 óra.

Amikor bp-i lakos voltam, a pesti lakásomból 1,5 órát mentem a budatétényi munkahelyemre és ugyanennyit - ha nem többet - vissza, 3x-i átszállással.

Ezért ez nekem minőségi változás volt, ráadásul a vonaton olvasok, netezek vagy ha haver jön, akkor beszélgetek, reggel leginkább alszom. Meleg van, mehetek vécére, nincs gondom az utazással.

2020. dec. 9. 13:15
 5/22 anonim ***** válasza:

Vidék,busszal járok.Ha nem megyek be a városba,akkor az oda út 30-50perc,attól függ,hogy jön a városi busz.

Van,hogy munka után 45perc-másfél óra.Műszakban dolgozom,ezért nagy a szórás,ráadásul ami hétköznap este másfél óra,az hétvégén fél óra.

2020. dec. 9. 13:18
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Én mikor rendes helyközi busszal jártam, akkor kétszer 35 perc volt. Amióta van bokorjáró céges busz, és nem fizetik a helyközi járatra a bérletet, azóta kétszer 2,5 óra. Szóval egy nap 5 óra. Persze, hogy soknak tartom, de most nem tudom benyelni a 17.000 forintos bérletárat, mert kell minden fillér. Amúgy nem is lenne ez olyan sok, ha ki tudnám használni ezt az időt. De az csak szökőévente adódik, mivel a 45 személyes buszra 80-90 ember van, és ebből kb. 20 nem a végállomáson száll le, tehát ezt az öt órát általában állva töltöm, plusz a melóban is állok egy helyben.
2020. dec. 9. 13:20
 7/22 anonim ***** válasza:

Távmunkában dolgozom, szóval már nem utazom, de a mostani munkahelyem 2.5 kilométerre van a lakástól, ami olyan 25 perc séta nekem. Most költözöm ennél jóval messzebbre, ahonnan minimum másfél óra lesz az út, még több is, de csak konkrét esemény miatt kell majd beutaznom 2-3 havonta, szóval így kibírható.

Régen volt olyan munkahelyem, ahol 40 km volt a táv de majdnem 2 óra volt egy irányba. Baromi fárasztó volt, de próbáltam hasznosan eltölteni az utazással töltött időt, annyira nem volt vészes, de ma már nem szeretném bevállalni.

2020. dec. 9. 13:34
 8/22 anonim ***** válasza:
51%

5 kilométerre lakok az irodától, ezt az utat biciklivel kb. 30 perc alatt szoktam megtenni, mert közben sok kereszteződés is van, ahol meg kell állni a lámpánál. Ez nem egy hosszú idő, de szélsőséges időjárási körülmények között mégis örökkévalóságnak tűnik. Nyáron azért imádkozom, hogy le ne szédüljek a tűző napon a bicikliről. Télen majd megfagyok és abban reménykedek, hogy nem esek majd el a jeges, csúszós úton. Esős időben általában nem látok semmit, csak homályos foltokat, mert a szemüvegem esőcseppes lesz, ezért gyakorlatilag vakon biciklizek. Ha hirtelen feltámad a szél, akkor pedig kénytelen vagyok tolni a biciklit, mert szembeszélben nem tudok tekerni.

Ennél távolabbi munkahelyet nagyon nem szeretnék magamnak, mert biciklin nem olyan kényelmes közlekedni, mint autóban, ami pedig nekem nincs. A tömegközlekedést pedig nagyon nem szeretem, mert szinte mindig összetalálkozok valami kötekedő bunkó emberrel, aztán egész napra rossz kedvem lesz tőle.

2020. dec. 9. 13:45
 9/22 A kérdező kommentje:

Amúgy nekem sokan ájuldoznak a pesti kollegáim hogy hú de messziről jársz :D

25 km...

Azt gyakorlatilag ez az, Pesten belül se utazik senki kevesebbet sokszor :D

2020. dec. 9. 13:49
 10/22 A kérdező kommentje:

A feleségem is amúgy Ferihegy környékén dolgozik, neki innen BKV-val és vonattal összesen 40 perc az út a munkahelyre, 40 vissza.

Míg Budapesten laktunk a belvárosban 1.5 oda, 1.5 vissza volt az út, szóval én sem értem miért ájuldozik a sok pesti kollegánk, hogy kiköltöztünk "vidékre" :D

2020. dec. 9. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!