Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Maradnátok a helyemben?

Maradnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Egész nyugodt helyem volt. December elején megszűnt és áttettek egy sokkal forgalmasabb helyre ahol irodai munkák is vannak és nagyon észnél kell lenni. Csak egyszerűen nem bírom, mert hirtelen mélyvízbe kerültem és szorongok. A kollégákkal nincsen probléma, csak ma nem mentem be mert beteget jelentettem és bűntudatom van mert valahol így kicsesztem velük. Maradnátok, vagy próbálnátok tivábblépni?
2020. dec. 9. 08:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ugyanannyi pénzt keresek, mint amikor vagyonőr voltam csak nyugisabb volt.
2020. dec. 9. 10:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Van szakmám csak nem dolgozom benne.
2020. dec. 9. 10:29
 13/13 anonim ***** válasza:
December elején.. úgy érted, 1 hete? Az emberek szerintem 90%-a szorong, rosszul van az új munkakörnyezetében, idő kell, hogy hozzászokj. Szerintem egy ilyen közegben több esélyed van használható tudást felszedni, kapcsolatokat kiépíteni, mindent összevetve előre lépni - a helyedben én biztos nem hagynám annyiban. Legrosszabb esetben is a CV-dben jobban fog később mutatni, már ha elég időt vagy ott. Más kérdés persze, hogy te ezt mennyire szeretnéd.
2020. dec. 9. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!