Más is nagyon elfárad munka után?
Figyelt kérdés
Én jelenleg raktárosként dolgozok. Naponta összejön kb. 10-12 km gyaloglás is ill. 15-20000 lépés2020. dec. 7. 20:09
A kérdező szavazást indított:
Kicsit. Könnyű munkát végzek
Nem jellemző. Jó kondiban vagyok.
Inkább agyilag. Szellemi/stresszes munkát végzek
Igen de már megszoktam
Igen és mindig csak 1 napot akarok túlélni
Nem foglalkozom ilyesmivel
Munkanélküli vagyok
38 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ülőmunka mellett is gyalogolok ennyit, kutyám van. Engem a sok monitornézés fáraszt, romlott a látásom, jó lenne valahogy ötvözni nem monitoros munkával, én szeretek mozogni, igényelném is, hogy gyakrabban felállhassak a géptől.
2/10 anonim válasza:
Én is raktáros voltam 3 évig, volt hogy eléggé fáradt voltam, volt hogy meg sem éreztem.
Attól függ mennyi munka van éppen, a monoton egy helyben álló munkától minden jobb
3/10 anonim válasza:
Igen, én is el szoktam fáradni - szellemileg - 2-3 12 órás műszak után.
4/10 anonim válasza:
Én lehetek akármilyen jó kondiban, a nap végére hulla vagyok, annyira lefárad az agyam. Most még ráadásul kondizni sem tudok, egyetemen jön a vizsgaidőszak is, szóval faxa nagyon
5/10 anonim válasza:
Bár én elfáradhatnék,mert nincs állásom és tele vagyok adósságal!
6/10 A kérdező kommentje:
5-ös, Isten áldjon meg gazdagon!
2020. dec. 8. 21:42
7/10 anonim válasza:
#5 Miért kell trollkodni?Komolyan gondoltam amit leírtam!
Nem kívánom,hogy átéld amit én hosszú ideje.
9/10 anonim válasza:
Raktári adminisztrátor voltam, és mindig rettenetesen lefáradtam, hazamentem, ettem, fürödtem, beszéltem egy kicsit a párommal, még 1x ettem és aludtam és reggel kialvatlanul, korán keltem. Még akkor is, amikor az elején még motivált, tetszett. Kiszívott. Azóta vállalkozó lettem, szellemibb munkát végzek, amit szeretek, így ritkábban vagyok fáradt, sokkal hosszabb munka idő sem csafar ki annyira, mint egy lédús gyümölcsöt. Az viszont igaz, hogy így fizikailag eltunyultam.
10/10 A kérdező kommentje:
7-es, a jó kívánságba mi a trollkodás?
2020. dec. 9. 09:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!