Szabadságról behívhatnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Itt az ünnepi szezon, a szabadságom már ki van írva, tegyük fel elmegyek, akkor ha vissza is hívhatnak, visszautasíthatom?
Pl, mert "messze" vagyok?
2020. dec. 7. 08:35
11/14 anonim válasza:
"Azt kell mondani, hogy a világ túlsó végére utazol,"
Nem elég mondani, bizonyítani is tudni kell. Számlát térítenek meg.
12/14 anonim válasza:
11: Majd szerinted egy 500 ezer és másfélmillió forint közötti összeget téríteni akarnak? Eleve úgy kell előadni, hogy oda utazol, amikor kéred a szabit. A számlát akkor kérheti, ha az általad mondott összeg hallatán úgy dönt, hogy megtéríti. Márpedig ezt igencsak magasnak fogja találni.
13/14 anonim válasza:
12: Mert szerinted az átlag magyar melósnak minimálbér közeli fizetésnél rögtön elhiszik, hogy befizetett egy millió forintos útra? Fel se fog tűnni senkinek, hogy Új-Zélandra nem szerveznek 1 hetes turnusokat, mert cc 2 napos az odaút, kettő a vissza?
De ha ennyire hiszel benne, próbáld ki...
jót fognak röhögni rajtad.
14/14 anonim válasza:
13: Én is szűk másfél hetet voltam New Yorkban, holott oda átlagosan minimum 2 hétre szoktak menni. És mit érdekel az engem, hogy mit hisznek el? Maszekoltam, sefteltem, fogadást nyertem, akármi, onnan volt rá pénzem. A lényeg, hogy a számlákat akkor kérhetik, ha úgy döntöttek, hogy megtérítik. Olyan címen nem kérhetik el, hogy ellenőrízni akarják, hogy nem kamuzok-e. Az rágalmazás és magánszféra megsértése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!