Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van valahol felvétel gyárakba?

Van valahol felvétel gyárakba?

Figyelt kérdés
Hiába vagyok Budapesti most egyszerűen nem találok munkát. Jelentkeztem sok helyre de semmi visszajelzés. Már gyárakba is mennék csak dolgoznék valamit. Ismertek valami gyárat ahol épp van felvétel akár operátor, csomagoló, címkéző, szerelő pozíciókba amit egy lány is el tud végezni? Neten kerestem de hiába. Van egy általánosom meg egy műanyagos szakmám. 21L

2020. dec. 4. 00:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Csepeli gyártelepet járd be.Valamit biztos találsz, ha nem is álom melót.Mondjuk mielõtt bemész egy helyre neten nézz rá hogy legalább tudd mivel foglalkoznak.
2020. dec. 4. 01:05
 2/11 A kérdező kommentje:

köszi a tippet! :)

csepel közel van. nem fognak furán nézni hogy bemegyek csak úgy munka miatt érdeklődni? mennyier gyakori?

2020. dec. 4. 01:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fura.Mivel nem vagyok agyon tanult általában így keresek melót.Célravezetõbb mint önéletrazot küldözgetni és várni hetekig sokszor eredménytelenül.
2020. dec. 4. 01:38
 4/11 A kérdező kommentje:
3.pont ezt csinálom jelenleg. ezer helyre küldözgettem és hetekig semmi..ami van az is csak épp betelt vagy jelenleg nincs.
2020. dec. 4. 01:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Munkaerőkölcsönzőket is nézted már? Itt Szabolcsba, ha fellapozol egy hirdető újságot, egy csomó gyári meló van.
2020. dec. 4. 08:48
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Inkább tegyél le egy érettségit. Ez így nagyon gáz. 21 éves létedre nincs? Ingyen van. Ráadásul ha dolgozol estire is lehet menni.
2020. dec. 4. 08:55
 7/11 anonim ***** válasza:
Érettségizx le estin, aztán 25 éves korodig ingyen tanulhatsz nappalin még egy jobb szakmát. Nappalis jogviszony mellett még diákmunkázhatsz.
2020. dec. 4. 12:00
 8/11 A kérdező kommentje:
6.miértgáz? amúgy smint írtam letttem csak egy tantárgy miatt nem ment..nem hiszem hogy gáz ha valakinek nnincs érettségije...pár barátomnak sincs ők szerintük se gáz--van egy általánosoom meg egy szakmám nekem ennyire telik.próbáltam kétszer is de nem ment ennyi...nem értem miért akarod rám kényszeríteni mikor nélküle is megvagyok? most leht a vírusmiatt nem keresnek annyian de akkor sincs minden veszve...érettségi nélkül is elhet boldogulni!szerintem meg az a gáz ha valaki ezt gáznak tartja...nem mindenki okos..
2020. dec. 4. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Az érettségi egy kulcs ahhoz, hogy jobb szakmád legyen és jobb fizut érj el, mint egy gyárban három műszakban. De hát tudod... Sokkal kényelmesebb hétfőtől péntekig 8-16ig dolgozni. Nem a 6os válaszoló voltam...
2020. dec. 4. 19:04
 10/11 A kérdező kommentje:
9.igen de ilyen beosztásu munkát is láttam már ahova nem kell érettségi...szóvla nem lehetetlen.........
2020. dec. 4. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!