Mi lesz ha nem megyek be szombaton Tulorazni a munkahelyen?
Sziasztok adott egy szituáció.. Úgy hirdetik az állást hogy 3 műszak, majd tesztiras kozepén benyögik hogy 2 nap túlóra azaz 2 szombati nap kötelező egy hónapban. Mondom oké. Legeslegelső héten már túlóra szombaton, azután héten túlóra szombaton.. Most meg vitatkozok a muszakvezetővel hogy én nem megyek be szombaton mivel mondja "lesz túlóra szombaton be kell jönnöd" Bologattam h nem de leszarja arra hivatkozik hogy nem mentem be most kedden közben meg hulla fáradtan bementem 1 percnyi alvás nélkül dolgozni hétfőn reggel..kértem volna szabit hétfőre de nem mert kell az ember ez még amaz.. Aztán ez miatt igazából fel se bírtam kellni úgy aludtam keden reggel... Aztán baszakszik velem hogy bekell jönnöd szombaton mivel nem jöttem be kedden.. Ezzel semmi probléma nem lenne ha nem igazolatlan lett volna a keddi napom.. Mert így az ember azt gobdolja ledolgozza a keddi napot szombaton.. De nem hanem be kell mennem csak úgy mert miért ne... 2db túlora kötelező, semmi többb szóval ha be írt engem tulorara szombaton az én "igen" em nélkül és ha nem megyek be szombaton mi történhet? Kirugnak?
Ui:. Bocsi a fogalmazas miatt meg minden összevissza van.. Bocsi csak ideges vagyok ez miatt... egy kibeba**ott szabad hétvégém nincs...
Teljesen normálisan el lett magyarázva, hogy miért is rúghatnak ki. Senki nem káromkodott itt rajtad kívül. Jóformán egyetlen mondatot nem vagy képes leírni káromkodás nélkül és még te vagy megsértődve? Ez a nonszensz.
Ha a való életben is ilyen vagy, igencsak sok problémád lesz még ebből. Igen, munkahelyeken is. Nem sok helyen tolerálják az alpáriságot.
#4, 6, 8, 9, 14 és 16 válaszoló mind ugyanaz, csak úgy megsúgom. Mindet én írtam, normál sítlusban, egyetlen káromkodást sem látok az ÉN hozzászólásaimban. Ellenben te szinte mindegyikre olyan alpári stílusban válaszoltál, hogy utána azért már igen nehéz higgadtnak maradni. És még így sem küldtelek el a búsba, de már érik. A 14-ben a stílusodat kifogásoltam. Nem kell, hogy ismerjelek, ahogyan írsz, az mindent elárul rólad, nem feltételezés, hanem tapasztalat az írásaid alapján.
Ha ilyen az, amikor visszafogod magad, akkor elég nagy baj van a toronyban, kezeltesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!