Miért baj az, hogy nem beszélek sokat?

Keress olyan emberek társaságát, akik hozzád hasonlóak, tehát nem annyira beszédesek. Én sem vagyok az, a munkahelyemen nem megyek oda senkihez sem "Hogy telt a hétvégéd?" magvas gondolatok megtárgyalásához.
Kifejezheted nyíltan is, hogy értékeled a másik közeledését, de te nem igényled a beszélgetést, vagy kevesebb törődést igényelsz.

Hát én sem szeretem akinek be nem áll a szája, az a legborzalmasabb, a tudálékos-teátrális tipus, na attól még falnak is megyek. Sajnos a te stílusod, sokakra olyan hatassal van ,hogy stresszeli, mert ha nem szólsz soha semmit abban van valami pszichopátiás, mintha "figyelnéd őket" a sarokból, uh és ettől a hideg is kiráz.
Szerintem meg kéne erőltetned magad, mert ha sokat mozogsz a periférián te leszel az első akitől megválnak egy leéépítésnél.Én is utálom a bájcsevejeket, mert a legtöbb aljas, és emberileg elkorcsosult a törtetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!