Szerintetek mekkora fizetésből lehet jól megélni Budapesten?
Egyetemi jelentkezés előtt állok, elég sok szak tetszik, de azért a fizetés sem mindegy. Egyedül mennyi havi bevétel kell ahhoz, hogy hitel nélkül elindítsam az életem? (van párom, de nem szeretnék rá támaszkodni pénzügyileg)
Szeretnék majd a diplomaszerzés után elköltözni otthonról, mert tudom hogy egyetem melletti munkából nem fogom tudni fenntartani magam.
Nem szeretnék vidékre költözni, ezért gondolkozom csak Budapestben.
Arról hogy Pesten lakni sz@r. Azt hittem egyértelmű.
Mert a te életed sz@r, attól Pesten lakni még szuper. Én sehol máshol nem tudnám elképzelni a jövőmet, pedig éltem már egy tucat országban hosszabb-rövidebb ideig szakmai okokból ázsiától kanadáig.
Nem sz@r az életem, legalábbis semmivel nem rosszabb mint másoké.
Ettől függetlenül Pest egy sz@rfészek.
23
*neked egy s.zarfészek Budapest, nincs ezzel semmi baj, de ne úgy közöld a véleményed mintha az kész tény lenne.
Hogyan tudnám úgy közölni mintha kész tény lenne?
Még nick nevem sincs a hozzászólásomnál.
Te el tudsz fogadni egy olyan véleményt amihez nem tartozik egy személy aki felelősséget tudna vállalni?
Ne hülyéskedj.
26
Akkor miért mondod hogy BP sza.rfészek ?!
Javítsd ki magad:
BP szerintem sz.arfészek, vagy hasonló...
A szövegednek semmi értelme.
Szia
Megváltozott munka képességüként havi 40000 Ft,van ez van.
Szoval nem lehet mit tenni,és még se sírok.
Nem fogok a kedvedért finomkodni ugye megérted, nem ismerlek és nem érdekel ha neked nem tetszik.
Boldog karácsonyt egyébiránt.
29
Neked mi bajod ? :D
Valami nagyon legurult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!