Koronavírus kevés pozitív hozadéka közül az egyik a hányadék céges karácsonyok elmaradása?
Most jöttem rá, hogy a koronavírus elhozott egy olyan változást aminek kifejezetten örülök. Nálunk elmarad a minden év fő kirakodóvására cirkusza képmutatás- és hányadék gyűjteménye: a céges karácsony.
Semmi se lesz. A dolgozók egy jó része eleve home officeban van, aki meg bejár, az forgórendszerben jár be, hogy alig találkozhat mással. így céges karácsony eleve kilőve.
HÁLISTENNEK! egy hányadék képmutató szarsággal kevesebb! Azért van pozitívum is.
(remélem mostantól az idők végezetéig elmarad...hagyományt teremtünk)
" önmonológ. "
olyan nincs hogy önmonológ, mert akkor megkérdezem milyen a NEM önmonológ... khm... mint ahogy görbe kanyar sincs, mert akkor megkérdezem milyen a nem görbe kanyar.
Oké, akkor ez monológ volt. Most már helyes?
Látom, frusztrációdat rajtam is ki akarod élni!
Inkább magadat vizsgált meg, hogy miért vagy ennyire frusztrált egy ilyen esemény miatt.
"frusztrált egy ilyen esemény miatt.
"
de hát leírtam! cirkusz képmutatás kirakodóvásár olyanokkal való erőltettet bájolgás akiket
a) le se szarnék eygébként
b) vagy legszívesebben balta a fejbe
na és ezzekel kell(ett) bájolognom. Hát idén nem kell. Ez is egy karácsonyi ajándék végülis!! Köszönöm!
" idén elmarad, emiatt csak úgy a kezembenyomta azt a pénzt, boldog előkarácsonyt címen"
Na EZ IGEN! ez jó!! Pártolom.
Nálunk is amit elszórtak a hidegtálakra meg a pezsgőre meg a mittomén mire azt adták volna kézbe kp-ben!!
Nálunk szó volt arról, hogy online tartanák meg, úgyhogy már gondolkodom, mi lehet majd a kifogás, ha mégis úgy lesz. Semmi kedvem a többi 20 fejét bámulni, miközben a fülesbe zabálnak. Állandóan van vmi szarság, amit együtt kéne csinálni, persze munkaidőn kívül, szar fizetés mellett, a kovid segített, de így is beraknak online dolgokat időnként.
Alig várom, hogy végre megszabaduljak ettől a munkahelytől, de még néhány hónapig ki kell tartanom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!