Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Koronavírus kevés pozitív...

Koronavírus kevés pozitív hozadéka közül az egyik a hányadék céges karácsonyok elmaradása?

Figyelt kérdés

Most jöttem rá, hogy a koronavírus elhozott egy olyan változást aminek kifejezetten örülök. Nálunk elmarad a minden év fő kirakodóvására cirkusza képmutatás- és hányadék gyűjteménye: a céges karácsony.

Semmi se lesz. A dolgozók egy jó része eleve home officeban van, aki meg bejár, az forgórendszerben jár be, hogy alig találkozhat mással. így céges karácsony eleve kilőve.

HÁLISTENNEK! egy hányadék képmutató szarsággal kevesebb! Azért van pozitívum is.

(remélem mostantól az idők végezetéig elmarad...hagyományt teremtünk)

2020. nov. 22. 19:43
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%
És? Kit érdekel? Ez a kérdés csupán egy önmonológ. Remélem, hogy most kiírtad magadból a frusztrációdat, most már nyugodtan tudsz lefeküdni aludni.
2020. nov. 22. 19:44
 2/30 A kérdező kommentje:

" önmonológ. "

olyan nincs hogy önmonológ, mert akkor megkérdezem milyen a NEM önmonológ... khm... mint ahogy görbe kanyar sincs, mert akkor megkérdezem milyen a nem görbe kanyar.

2020. nov. 22. 19:46
 3/30 anonim ***** válasza:
82%

Oké, akkor ez monológ volt. Most már helyes?

Látom, frusztrációdat rajtam is ki akarod élni!

Inkább magadat vizsgált meg, hogy miért vagy ennyire frusztrált egy ilyen esemény miatt.

2020. nov. 22. 19:49
 4/30 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk jó szokott lenni az évvégi céges buli 😊
2020. nov. 22. 19:50
 5/30 A kérdező kommentje:

"frusztrált egy ilyen esemény miatt.

"

de hát leírtam! cirkusz képmutatás kirakodóvásár olyanokkal való erőltettet bájolgás akiket

a) le se szarnék eygébként

b) vagy legszívesebben balta a fejbe

na és ezzekel kell(ett) bájolognom. Hát idén nem kell. Ez is egy karácsonyi ajándék végülis!! Köszönöm!

2020. nov. 22. 19:53
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
en vagyok az egyetlen egy alkalmazott a cégünknél, főnököm minden évben meghív karácsonykor ebédelni engem, plusz az egyik beszálítónk teljes cégét, akik 5főt tesznek ki, erre az ebédre mindig eltesz 200.000ret amit egy helyi étteremben általában le is fogyasztunk így 7en, kaja + minőségi alkohol... idén elmarad, emiatt csak úgy a kezembenyomta azt a pénzt, boldog előkarácsonyt címen :D nekem ilyen pozitív hatása volt.
2020. nov. 22. 19:53
 7/30 A kérdező kommentje:

" idén elmarad, emiatt csak úgy a kezembenyomta azt a pénzt, boldog előkarácsonyt címen"

Na EZ IGEN! ez jó!! Pártolom.

Nálunk is amit elszórtak a hidegtálakra meg a pezsgőre meg a mittomén mire azt adták volna kézbe kp-ben!!

2020. nov. 22. 19:55
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem ezeket a munkahelyi összejöveteleket, irtózom tőlük. Jó, hogy elmarad.
2020. nov. 22. 20:13
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Oh, igen! Nálunk is elmarad! Nem fog hiányozni 👏
2020. nov. 22. 20:53
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk szó volt arról, hogy online tartanák meg, úgyhogy már gondolkodom, mi lehet majd a kifogás, ha mégis úgy lesz. Semmi kedvem a többi 20 fejét bámulni, miközben a fülesbe zabálnak. Állandóan van vmi szarság, amit együtt kéne csinálni, persze munkaidőn kívül, szar fizetés mellett, a kovid segített, de így is beraknak online dolgokat időnként.

Alig várom, hogy végre megszabaduljak ettől a munkahelytől, de még néhány hónapig ki kell tartanom.

2020. nov. 22. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!