Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Férfiak, van úgy, hogy ha egy...

Férfiak, van úgy, hogy ha egy nő tetszik de,foglalt, akkor nem is akartok vele "barátkozni" sem munkahelyen? Annyira már unalmas lenne? Vagy miért?

Figyelt kérdés
Már ez elejétől látom rajta, hogy tetszem neki. De ezen kívül mint ember nagyon szimpatikus. Szeretnék jóban lenni vele, viszont egy szián kívül semmi nincs. Kevés emberrel vagyok kapcsolatban munkahelyen, ezert jó lenne néha ha vki néha hozzám szólna. Nemrég vagyok a cégnél. És kevés a normális szimpatikus ember (férfi, nő mindegy). De őt nagyon annak találom. Van párom ezért nem is úgy nézek rá mint ferfire.
2020. nov. 20. 22:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom amugy milyen emberek vagytok, de hogy a francba lehet így hozzáalni egy masik emberhez, hogy ha nem tudod megkefélni akkor felesleges??? Nektek nincs egy olyan baratotok sem akivel orom talalkozni es tudtok mirol beszelgetni, osszeultok jatszani vagy melohelyen egyutt mentek ki kajálni??
2020. nov. 24. 12:05
 22/28 anonim ***** válasza:
36%

Vannak barátaim, de egyik sem nő/lány mert ki akarna magának csak barátként egyet?

Én úgy vettem észre hogy nem sok személyiségük van és jellemzően nagyon unalmasok, baráti kapcsolatban nem tudnak adni semmit amiért érdemes lenne velük barátkozni. Persze ettől függetlenül nagyon jó is tud lenni egy nő férfi barátság, de akkor ott kell lennie a testiség lehetőségének hogy van értelme tenni azért hogy jól érezze magát velem.

Ha viszont ez a lehetőség nem áll fent akkor szórakoztassa pasija a kanja, mert inkább szórakoztatok olyan nőket/lányokat akik nem foglaltak minthogy pározottra vesztegesem időmet

2020. nov. 24. 12:46
 23/28 anonim ***** válasza:
38%

Nekem vannak lány barátaim, néha borzalmasan nehéz jó baratnak maradni,cserébe be tudnak mutatni egyedülálló barátnők ek. Volt már ebből 3éves kapcsolatom.

Tapasztalatom szerint a nők nem nagyon akarnak barátkozni. Ezért nem is próbálkoznak a srácok.

2020. nov. 24. 12:50
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

#21-es, vannak lany barataim, de egyikojuk sem jon be nekem. Pont ezert mukodik reszemrol, mert igy nem akarok toluk tobbet es nem kinoz a gondolat, hogy nem lehetek egyutt veluk.

Nem a megfektetes hianya miatt nem baratkozok nekem tetszo foglalt nokkel, hanem azert, meet idovel ugy is tobbet ereznek baratsagnal.

2020. nov. 24. 12:58
 25/28 anonim ***** válasza:
74%

Én egy egyetemi szaktársammal vagyok így, szimpatikus, de van párja. Ebben az évben nagyon jól együtt tudtam vele dolgozni (beadandók, zh-k, vizsgák mindkettőnknek nehezebbek lettek volna szerintem, ha nem fogunk össze), de ennyi.

"Barátkozni" nem szeretnék, nyilván nem nonstop egyetemi dolgokról beszélünk, de amúgy visszafogom magam, mert a barátzónában nem hiszek és nem is kérek belőle, de nem akarok kikezdeni olyannal, akinek párja van, mert gerinctelen dolognak tartom.

F

2020. dec. 30. 19:18
 26/28 anonim ***** válasza:
82%

Felejtsd el. Iszonyatos károkat tud okozni, ha az egyik fél (általában a férfi) többet akar "barátságnál". Az érzéseken nehéz uralkodni. Szerencsére neki van annyi esze, hogy távol tartja magát tőled.

Legyél tisztába vele, hogy egy embernek, aki többnek lát téged, mint barát, a barátkozásoddal szenvedést okozol. Gondolom nem akarsz neki szenvedést okozni. Ha mégis, akkor azt úgy hívják, önzőség.

2021. jan. 10. 16:20
 27/28 Kései Sirató ***** válasza:
45%

3-as nálad egy nő csak a szexszel egyenlő?

Nagyon furcsának találod azt a gondolatot, hogy nemtől függetlenül 2 ember lehet jó kapcsolatban?

Nekem van ellentétes nemű kollégám, akinek boldog a házassága és nekem is és nagyon sokszor fordulunk egymáshoz segítségért (más-más a munkakörünk és mindenki a saját munkakörében jó), elintézünk egymásnak ügyeket, élünk egymás kapcsolatrendszerével. Pl a feleségének én segítettem egy jobb munkahelyre bejutni, az én protekciómmal vették fel. Mindketten értékeljük a másikban azt, hogy tisztességes a másik, eszünk ágába se jutna kezdeményezni.

Nem lehet, hogy neked rossz a házasságod/kapcsolatod?

Ha nem lenne rossz, akkor nem kellene annyira parázni a másik nemtől.

32 N

2021. jan. 19. 14:02
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolja itt ennyire túl a dolgokat a legtöbb ember? Munkahelyen simán lehet jóban lenni, dumálni. Még a bókolás is belefér. Csak bizonyos határokat be kell tartani és a másikkal éreztetni, hogy azt nem is akarod átlépni. Szerintem nemannyira bonyolult.
2021. jan. 20. 05:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!