Férfiak, van úgy, hogy ha egy nő tetszik de,foglalt, akkor nem is akartok vele "barátkozni" sem munkahelyen? Annyira már unalmas lenne? Vagy miért?
Igazad lehet 8as.Amugy sem vagyok az a nyomulós fajta, semmilyen téren.
Hagyom is.
Csak felettem a kérdést, hogy az ő részéről miért van az, hogy nem is szól hozzám? Mert amúgy 1-2 mondatot simán válthatnánk néha, ahogy többiekkel is megteszi. De akkor gondolom emiatt van, mert csak embernek nem vagyok szimpi neki.
Én férfi vagyok,nekem nem létezik a nö/lány ha foglalt,kb olyan vagyok mint a kollégád köszönök de amúgy levegök vagytok.
Szerintem felesleges fejfájàstól kimélem meg magam mert foglalt növel nincs értelme ismerkedni semmilyen szinten.
Nem mindenki ugyanúgy kezeli az emberi kapcsolatokat. Sok oka lehet annak, hogy nem akar barátkozni.
- fél, hogy még inkább elkezd érezni irántad vmit, és tudja, hogy neked van vkid, nem akarja a szívét fájdítani
- ha ő kezd el irántad érdeklődni, és tényleg tetszel neki, lehet, hogy nem tudja ezt 100%-ig barátságként kezelni, és esetleg elejt olyan dolgokat, amiket te kellemetlenként, tiszteletlenként kezelsz, rosszabb esetben rohansz a HR-re zaklatás miatt... azért ilyenkor sosem lehet tudni (mondom nőként, volt pár kollégám, aki olyanok miatt puffogott, hogy mit képzel magáról X meg Y, hogy megjegyezte, hogy jól néz ki abban a ruhában)
- az is lehet, hogy testre-arcra bejössz neki, de személyiségre nem, mert nem is ismer annyira, vagy az annyira nem nyűgözte
- úgy van vele, hogy haverja-barátja van elég
- a legtöbb ilyen irodai "barátkozás" amúgy is spontán alakul ki, nem úgy, hogy ja, ő itt szimpi, akkor odamegyek és beszélek hozzá... azok úgy kialakulnak. Mindketten ugyanakkor esztek a közös konyhán, egy lifttel mentek stb. És akkor azért te is beszélhetsz, nemcsak várni a sült galambra, ha annyira fontos lenne.
En se nagyon szoktam beszelgetni a melohelyen olyan nokkel akiknek van bakkjuk
Idopocseklas , ugyse lesz belole semmi, maga a tudat is rossz hogy veled csak jokat beszelget, szorakoztatod, mas meg dugja
Viszont aki abszolut nem tetszik azzal jol eltudok lenni
Szerintem csak akkor van baratsag ferfi es no kozott, ha egyik se vonzodik a masikhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!