Gáz, ha 23 évesen nem dolgozom, nem járok egyetemre, de okj-t tanulok?
Figyelt kérdés
Ennyi idősen már illene dolgozni ikola mellett is?2020. nov. 20. 18:32
1/17 anonim 

válasza:

hát, egy okj mellett általában azért elég sok a szabadidő, így szerintem ha megoldható, érdemes dolgozni
2/17 October15 

válasza:

Hát ha kell a zs akkor dolgozz, ha nem akkor meg ne. Annyira m1, hogy gáz vagy sem. Most ha 10-en azt mondják, hogy gáz akkor elmész dolgozni ha viszont azt, hogy nem akkor nem függetlenül attól, hogy milyen élethelyzetben vagy? :D
3/17 anonim 

válasza:

Nem ez a gáz hanem hogy majd nyavajogsz hogy nem jutsz egyrol a kettore
4/17 A kérdező kommentje:
Ti ennyi idősen már mind dolgoztatok?
2020. nov. 20. 19:24
5/17 anonim 

válasza:

En mar 16 evesen dolgoztam (diakmunkakat)
6/17 anonim 

válasza:

16 eves korom óta dolgozom diákmunkákat, 23 évesen épp külföldön dolgoztam 4 hónapot és félretettem havi 500k-t, meg nyelvet tanultam odakinn, majd folytattam az egyetemet. 30 évesen meg is vettem a saját lakásom hitel nélkül.
Okj mellé ha más nem, legalább alkalmi munkákat csinálj, mert ellustulsz.
8/17 anonim 

válasza:

Nem gáz, de később okozhat problémát amikor majd el akarsz helyezkedni vmi komolyabb helyen, és nem lesz releváns munja tapasztalatod
9/17 anonim 

válasza:

Ha tényleg tanulsz, komolyan veszed, és nem használsz ki közben nagyon undorító módon mást anyagilag, az nem gáz. Az a gáz, amikor vki azért tanul OKJ-t, mert akkor kap diákmatricát meg diákkedvezményt, meg addig se kell dolgozni, vagy amikor a szüleivel fizetteti a havi 2 Nike-cipőt meg Michael Kors táskát.
10/17 anonim 

válasza:

Dehogynem, oriasi gaz! Csak hozzad hasonlo lusta csicskàk mondják hogy nem az. Autan mindenki rinyál h nem veszik fel sehova meet noncs munkatapasztalata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!