Egy állásajánlat során mindig kevesebb fizetést ajánlanak mint amennyit valójában tudnának fizetni?
Az #1-es pontos helyzetleírást adott.
( vállald el, aztán lesz 90 napod eldönteni, hogy maradsz, vagy mész. Arra ügyelj, hogy be legyél jelentve, az nagyon fontos)
Ez napi hàny ora munkáert? Potlekkal együtt, vagy hogy?
Nekem volt már nem egy olyan, hogy lazàn vettem a dolgokat es nem erdekelt az interju sem(mert pl mire behivtak interjura már külföldön is hanarabb kaptam melot igy kimentem. Igy a magyar interjura ahogy behivtak telon elmondtan azt hogy en már otthon se vagyok, de kerdezte tovabb hazajönnék e mire en mondtam hogy persze x összegert(bevágtam egy magas összeget csak ugy brahibol röhögni), erre azt felelték rendben, ki tudjuk kalkulàlni, melyik idöpont jo önnek?)
Vagy volt olyan is hogy mentem interjura csak epp utközben világosodtam meg hogy bakker ez egy isten hàata mögötti hely a pusztaban ide en nem fogok naponta bejarni az hót ziher, de azert becsülettel bementem igy az interjura hamár ennyit baktattam es ott is közöltem hogy bocsi 300 netto csak az alap, ahhoz, hogy en ide mégegyszer bejöjjek :D, erre azt mondtàk rendben megadjàk ha vállalom hogy a 3.honaptol kapok ennyit.
Bezzeg amelyik munkan meg görcsölök hogy felvegyenek mert pl tetszik is a hely es munkanelküli is vagyok, akkor meg csak a vergödés megy hogy egyaltalan felvesznek e.
Attól függ milyen munkakör.
Pl. operátor fix bért kap, nincs alkudozás. Szellemi munkakörben már sokkal inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!