A barátaim miért nem merik felvállalni a vèleményüket a munkahelyen, ha valami zavarja őket?
Figyelt kérdés
Általában mindig én vagyok a hangadó, mindig én viszem el a balhét. Szeretek problémákat megoldani, nem arról van szó.Szeretem, ha békesség van, de ha igazságtalansàg ér, harcolok a jogaimért és másokért is. Mások úgy vannak vele, hogy vannak problémák, halmozódhatnak is, de erről màsok előtt ne beszéljünk, mert akkor a többség győzni fog. Merni kell szerintetek beszèlni, vagy hallgatni?2020. nov. 16. 13:31
1/8 anonim válasza:
Úgy nevelték őket, hogy hajtsanak fejet a hatalom előtt.
2/8 anonim válasza:
Gondolom félnek, hogy ha nagyon pattognak, akkor lapátra lesznek téve. Inkább téged áldoznak be.
3/8 anonim válasza:
Mert otthon van a gyerekük, akinek kell zabálnia, és ehhez kell a meló.
4/8 anonim válasza:
Az emberek többsége ilyen sajnos... Így könnyebb beilleszkedni vagy mi. Sok ember nem vállalja, hogy megosztó legyen.
5/8 anonim válasza:
Mert egy palimadár vagy és te vagy a feláldozható! Téged kirúgnak ők meg maradnak, te meg azt hiszed hős vagy.
6/8 anonim válasza:
Attól függ hogy miről van szó. Vannak akik nem hajlandók felfogni hogy nem ők a főnökök és mindig ellent akarnak mondani. Persze vannak dolgok amikben ki kell állni magunkért de az emberek féltik az állásukat ezért nem mernek felszólalni akkor se ha jogos lenne.
7/8 anonim válasza:
Akinek van vesztenivalója (hitelt fizet, kiskorú gyereket kell eltartania), az inkább csendben tűr, amíg nem tud továbbállni.
8/8 anonim válasza:
Konnyebb annak nagyobb pofajunak lenni akinek se gyereke se kutyaja se macskaja se hitele stb. Az konnyen dumal mert jo esetben csak a sajat szajat kell betomnie.Persze h konnyebben ugat. Max felall es keres mast..mert megteheti?🤔Igen meg ezert is nagyobb a szajuk. Viszont sok embernek a napi megelhetese mulik egy egy kimondott rosszul célzott mondaton mégha igazuk is van. A szukseg nagy ur. Nyilvan az a huszoneves vagy 30as akinek van egy hattere vagy a szulei esetleg parja eltartja es csak azert dolgozik h legyen jogviszonya meg legyen mibol shoppingolni az konnyen nyitja ki a száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!