Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem éreznétek megalázónak, ha...

Nem éreznétek megalázónak, ha a felettesetek fiatalabb lenne nálatok? Kicsit mindig olyan furcsának érzem, amikor a 10 évvel fiatalabb srác oszt ki nekem feladatokat.

Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
17%

nekem volt olyan 20 évvel fiatalabb főnököm aki levegőt venni nem tudott egyedül, a legelemibb dolgokkal se volt tisztában, bárki leiskolázta őt. meg is volt a "tekintélye" rendesen (néha a képébe röhögtek).

Aztán kapott két tanácsadót maga mellé hogy dolgozni tudjon(szegényke...). Aztán az a kettő végzett mindent ez meg a körmét reszelte havi 800 bruttóért.

Na akkor jöttem el.

Ha cirkuszt akarok, majd cirkuszba megyek.

2020. nov. 15. 16:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha rátermett a feladatra egy főnök és a tanulmányai is meg vannak hozzá, akkor nincs miért hőbörögni. Sokan azt hiszik, hogy az adott helyen eltöltött évek száma automatikusan növeli egy ember szakmai tekintélyét, pedig nagyon nem mindegy, hogy az az x év mivel telt el. Akinek nincs igénye arra, hogy szakmailag fejlődjön, fejlessze magát, az teljesen mindegy, hogy mennyi időt húzott le bárhol is, nincs jogalapja ahhoz, hogy számon kérje egy adott feladatra tanulmányokkal felkészült ember létjogosultságát az érintett beosztás betöltését illetően.
2020. nov. 15. 16:55
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Ezt leginkább csak a magyar fújja fel. Nyugaton totál bevett és megszokott dolog.
2020. nov. 15. 17:20
 14/17 anonim ***** válasza:
13%

"Ha rátermett a feladatra egy főnök és a tanulmányai is meg vannak hozzá,"

A tanulmányok lóf***sztt se érnek. A ( volt) főnökömnek volt egy szakirányos Bsc-je, nekem volt szakirányos BSc + Msc-m + még egy bolognai előtti egyetemi diplomám.

Kinek volt több és relevánsabb végzettsége? Nekem.

Rátermettség? amikor azzal kezdett hogy elküldött két embert a legelemibb szabályokra se ügyelve akik olyan pert akasztotta a cég nyakába ami vagy 3 millióba fájt? Rátermettség? Azt se tudta a csórikám mi a különbség a határozott és határozatlan jogviszony közt...

2020. nov. 15. 17:25
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát persze :)
2020. nov. 15. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:
85%
A csapatom nagy része idősebb nálam, soha nem éreztem rajtuk, hogy ez probléma lenne.
2020. nov. 15. 19:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ezzel bajom amig ki nem osztott úgy az ügyfelek elött, hogy biztos még a nyolc általánosom sincs meg, mert állítólag eggyel kevesebb nuggetset adtam! Azonnal beadtam a felmondásom.(Meki karrier 4 napos )
2020. nov. 23. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!