Nem éreznétek megalázónak, ha a felettesetek fiatalabb lenne nálatok? Kicsit mindig olyan furcsának érzem, amikor a 10 évvel fiatalabb srác oszt ki nekem feladatokat.
nekem volt olyan 20 évvel fiatalabb főnököm aki levegőt venni nem tudott egyedül, a legelemibb dolgokkal se volt tisztában, bárki leiskolázta őt. meg is volt a "tekintélye" rendesen (néha a képébe röhögtek).
Aztán kapott két tanácsadót maga mellé hogy dolgozni tudjon(szegényke...). Aztán az a kettő végzett mindent ez meg a körmét reszelte havi 800 bruttóért.
Na akkor jöttem el.
Ha cirkuszt akarok, majd cirkuszba megyek.
"Ha rátermett a feladatra egy főnök és a tanulmányai is meg vannak hozzá,"
A tanulmányok lóf***sztt se érnek. A ( volt) főnökömnek volt egy szakirányos Bsc-je, nekem volt szakirányos BSc + Msc-m + még egy bolognai előtti egyetemi diplomám.
Kinek volt több és relevánsabb végzettsége? Nekem.
Rátermettség? amikor azzal kezdett hogy elküldött két embert a legelemibb szabályokra se ügyelve akik olyan pert akasztotta a cég nyakába ami vagy 3 millióba fájt? Rátermettség? Azt se tudta a csórikám mi a különbség a határozott és határozatlan jogviszony közt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!