Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gáz ha 21 évesen még nem...

Gáz ha 21 évesen még nem dolgoztam?

Figyelt kérdés

Na jó dolgoztam de csak 4 hónapig eladóként egy boltban de otthagytam mert túl stresszes volt nekem és nem bírtam a műszakokat hogy sokszor késő este végeztem majd másnap kora reggel mehettem vissza.

Ezen kívül volt szakmai gyakorlat de ott semmi komoly dolgot nem csináltunk csak pakoltunk dolgokat.

Most a korona miatt még nehezebb munkát találni és kezdek elkeseredni. Természetesen segítek otthon meg tanulok nyelvet egyenlőre egyedül hogy felvegyenek egyetemre.

Ti hány évesen kezdtetek el először dolgozni?

2020. nov. 9. 10:42
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Ha próbálkoztál akkor nem gáz. Az is pozitívum, hogy segítesz otthon. Most van időd tanulni, használd ki, hogy februárban felvételizhess és ősszel elkezdhesd az egyetemet.

Én 19 éves koromban kezdtem dolgozni, az volt az első teljes munkaidős állásom. Most 23 éves vagyok, 2 éve dolgozok a második munkahelyemen, szintén teljes munkaidő, jelenleg homeoffice, plusz mellette idén kezdtem az egyetemet.

2020. nov. 9. 10:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Én is 19 évesen kezdtem de nagyon nem volt nekem való az a munka.

Talán egy irodában jobb lenne nekem.

Köszönöm a választ!

2020. nov. 9. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:
95%

#1 vagyok

Igen, én is irodában dolgozok, eladóként én sem bírnám. Most csak egy érettségim van, azon kívül csak az Office programok ismeretét várták el. Mondjuk nekem nagy mázlim volt, rossz helyen hirdették meg az állást, és csak ketten jelentkeztünk.

2020. nov. 9. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!