Iskola befejezése óta mennyi ideje dolgoztok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy miután befejeztétek a sulit és elkezdtetek dolgozni, mennyi ideje van munkaviszonyotok? Én már 23 éves vagyok és sajnos csak 6 hónapot dolgoztam eddig, úgy hogy 2016 óta keresek, persze eközben 2 évig ültem érettségi miatt suliban, utána is elég nehezen találok munkát. Hiába jelentkezek, keresek élőben, semmi. Tovább képezni magam jelenleg nem tudom, mert ahhoz pénz kellene ugye.2020. nov. 9. 06:23
11/17 anonim válasza:
22 évesen végeztem, dolgoztam 3 évet aztán teherbe estem, gyes alatt megint, azóta max takarítani tudnék elmenni - amit gyűlölök, szóval azóta is munkanélküli vagyok
33N
12/17 anonim válasza:
2002-ben végeztem a sulival, 17 evesen, ra 2 hétre felvettek gyarba.
Azota fel evet voltam munkanelkuli.
Bár igy becsapos au állításom, mert 2006 ota ugyanaz a munkahelyem.
13/17 anonim válasza:
Én technikusit(13.osztály) végeztem 2 éve duális képzés volt, így nagyrészben egy cégnél voltam 9 hónapig. Miután megkaptam a technikusi papírt felvettek teljes állásban 19 évesen. Most 21 éves leszek és még mindig ott dolgozok a szakmában, miközben mérnökinformatikusnak tanulok levelezőn mar szeptembertől.
14/17 anonim válasza:
A mesterképzés utolsó félévében már dolgoztam. Egyáltalán nem voltam munkanélküli. 5,5 éve dolgozom.
15/17 anonim válasza:
22 évesen kezdtem el dolgozni, egyetem utolsó évében, 6 év telt el azóta, folyamatos a munkaviszonyom. A suli csúszott, jövőre fogom befejezni. :)
16/17 anonim válasza:
2012-ben fejeztem be a középiskolát, 2013 nyarán kezdtem el dolgozni, vagyis egy évig munkanélküli voltam. Azóta is ugyanazon a helyen dolgozom.
30N
17/17 anonim válasza:
4 és fél éve. Már a msc képzés alatt is dolgoztam, azóta közel folyamatos a munkaviszonyom, 3 hónap kihagyás volt mindössze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!