Mennétek ilyen tünetekkel holnap reggel dolgozni?
Nézd, most még azzal is táppénzre kérem magam, amit máskor lábon kihordok.
Egyrészt a munkahelyen egy allergiás köhögéssel is kiutálják az embert, ehhez nincs kedvem, másrészt egy felülfertőződésnek minimum annyi kockázata van, hogy hónapokig is elhúzódhat a gyógyulás, a legrosszabb forgatókönyvet meg nem is említem, már az is eléggé kellemetlen, ha sokáig vacakolsz enyhe tünetekkel, rosszul alszol emiatt, nem tudod kipihenni magad.
Nem elég az infó. Nem mindegy, hogy megfulladsz a köhögéstől, vagy kettőt köhögtél a gyomorsav miatt. Légszomj, hátfájás lehet attól, ha pl. kövér vagy, erről se tudunk semmit. A 37,2 lehet mérési hiba, a higanyos hőmérők beszüntetése óta az átlag lázmérő nem túl megbízható. Én simán mérek 33-34 fokokat is, amibe elvileg már bele kellett volna halnom...
Szerintem a köhögés gyakorisága legyen mérvadó, amíg nincs nyilvánvaló magas lázad, amit érzel hőmérő nélkül is. Ha folyamatosan köhögsz, és érezhetően tüdőből, nem a torkod irritációja miatt, maradj otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!