Szerintetek ez vicces?
Figyelt kérdés
Dolgoztam régebben diákmelóban egy cégnél. Volt egy megosztott táblázatunk ahova mindenki beírhatta magát dolgozni. Még mindig látom hogy benne vagyok. Átírogattam pár megnevezést meg pozíciót, ami funkcióját ugyanúgy betölti, szóval nem okozok ezzel nehézséget, de már 3 hete úgy van hagyva. Vagy nem veszik észre vagy nekik is tetszett. :D2020. nov. 4. 21:58
2/5 anonim válasza:
Lehet jót nevetnek balgaságukon,hogy téged alkalmaztak.
4/5 anonim válasza:
Jót nevettem rajta, hogy anyád ilyen fogyatékost is eltartott
5/5 anonim válasza:
Helyezkedj el it security részen, ott még fizetnek is ilyen miatt.
Szerintem amúgy ez tök vicces lehetett, de bármikor visszájára fordulhat, és rád sütik hogy "informatikai rendszer jogosulatlan használata", "szándékos károkozás" meg ilyenek. Szóval kettős. Ha nem vették észre, akkor magadban nevess rajta (mert tényleg vicces) de ne forszirozd, hogy másnak is megmutatod azzal hogy te csináltad
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!