Van jogom letagadni/elhallgatni a legmagasabb iskolai végzettségemet, ha egy szakképzettséget nem igénylő munkára jelentkezem?
Diplomás vagyok, de nagyon keveset dolgoztam a szakmámban, így releváns tapasztalatom alig van, ezért nem is igazán találok állást.
Az elmúlt éveket olyan munkakörben töltöttem, amit nagyon durván befolyásol a turizmus, ez a jelenlegi járványos helyzetben ugye döglődik. A megélhetésem viszont fizetni kell valamiből, ezért szélsőséges esetben akár azt is bevállalnám, hogy - amíg nem találok mást - elmegyek árufeltöltőnek, vagy akár konyhára is dolgozni. Ha a legmagasabb iskolai végzettségemnek az érettségit jelölöm meg, az munkajogilag kifogásolható? Származhat ebből bármi bajom?
Köszönöm a válaszokat!
Arra a kérdésre, hogy mit csináltam az elmúlt 3+ évben, akkor se kellene nagyot kamuznom, mert suli mellett is dolgoztam mindig valahol. Nem vagyok láblógatós típus, csak éppen hosszútávon nem gondolkodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!