Van itt olyan, aki nem dolgozik egy ideje, állást keres?
Hogy viseled mentálisan? Keresel vagy xarsz rá? Elküldtek vagy magad mondtál fel? Hogy telnek a napok?
Kort, nemet is please.

25/N
Én megcsúsztam a diplomaszerzésemmel, tehát volt két évem az egyetem és az államvizsga között, mialatt dolgoztam teljes állásban, majd alkalmi munkákat is. A covidnál ezek az alkalmik is megszűntek, nem is bánom, mert tisztességesen felkészülhettem az államvizsgára. Szerencsére támogató a családom, a korábbi munkáimból pedig spóroltam (egyetemi évek alatt is végig diákmunkáztam), az anyagiak így kevésbé sürgető tényező.
Jelenleg szintén alkalmi munkákat végzek - ez nem biztos és nem is túl nagy jövedelem. Két hónapja aktív munkakereső vagyok, több tucat állásra jelentkeztem, jobbára visszajelzést sem kapok sehonnan. Szarul érint, kevés az önbizalmam, miközben van egy színjeles diploma a kezemben, és tudom, hogy a munkákat teljesen el tudnám látni. Ja, még annyi, hogy elég specifikus a diplomám, és nem azzal szeretnék elhelyezkedni, így sima irodai, adminisztrációs - ennek a területnek mondhatni az alja - munkákra jelentkezem.
Már gondolkoztam OKJ képzésen is, illetve valamilyen intenzív frissítő nyelvi tanfolyamon, ez utóbbi tűnik a leghasznosabbnak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!