Mivel ütöd el az időd a munkahelyemen, ha csak úgy benn kell lenni, és nincsen semmi dolgod?

Én pl asztalos vagyok, egy 8fős cégnél én viszem a festőműhelyt, van,m hogy száradási/kötési idők miatt 2-3, de extrém esetben 6-7órás "pihenőidöim" is vannak a 8 órás munkaidő alatt,.
Mivel a cegnél mindenkinek megvan, hogy mit szeret csinálni, mit nem, így aztan nem hiányzok ilyenkor a műhelyből gyertyatartónak...
Ilyenkor kepzem magam szakmailag,m gyakorlok altalában japan csapozásokat, tervezek különböző fa bútorokat, vagy pókerezem, de van, hogy olvasok, nagyon ritkán itt válaszolgatok hülye kérdésekre...
Már nem tudom hányas válasz volt az enyém, uh leírtam újból :)
Ja és igen, a fizu... $210 napi ber, kimondottan meg vagyok vele elégedve.

Nálunk nem egyenletesen oszlik el a munka. Van, amikor több projekt fut párhuzamosan és a határidők is közel vannak egymáshoz. Máskor hosszabb a határidő, vagy kevesebb program van. Így van amikor munkaidő után is, és hétvégén is dolgozunk. És van, amikor munkaidőben van szabadidő.
Amikor kezdő voltam, akkor én is unatkoztam, próbáltam mindent kitalálni, hogy menjen az idő. Most, hogy már régóta itt vagyok, ilyenkor elmehetek és nem kell bent maradnom :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!