Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mivel ütöd el az időd a...

Mivel ütöd el az időd a munkahelyemen, ha csak úgy benn kell lenni, és nincsen semmi dolgod?

Figyelt kérdés
Sokat fenn lógok itt, de már unom...

2020. nov. 2. 14:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ARPG-hez szoktam mininovellákat írni, hogy pontokat kapjanak a karaktereim :D

Vagy online képregényt olvasok

2020. nov. 2. 14:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Általában szenvedek mert arra gondolok, mennyi hasznos dolgot tehetnék, pl. elmehetnék bicajozni, kocogni vagy sétálni, esetleg bevásárolni.
2020. nov. 2. 14:59
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Vigyél könyvet, ebook olvasót.

Én filmet nézek, ha sok idő van. Régebben tanultam.

2020. nov. 2. 15:02
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mint az előző. Gondolkozom, mennyi minden hasznosat csinálnék otthon. Ha olyan van, hogy épp lehet, ki is ugrom valamit elintézni. Vagy itt válaszolgatok...vagy olvasok valami érdekeset, esetleg podcastot hallgatok, webshopokat nézek..vagy iskolát nézek magamnak, tervezgetem az életem annak érdekében, hogy hasznosabb munkám legyen :D
2020. nov. 2. 15:05
 5/20 anonim ***** válasza:
65%
De jó, hogy ráértek munkaidőben
2020. nov. 2. 15:12
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nyelvet tanulok. (Nekem szoktak lenni 2-3 perces szünetek (kód fordítása), ami alatt nagyon értelmes dologba nem lehet fogni, de pár szót átgyakorolni idegen nyelvből igen. Annál nem jár akkora időveszteséggel a kontextusváltás és nem is söprődik ki teljesen a fejemből az, amit addig csináltam.)
2020. nov. 2. 15:18
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori, face videok, yutub.

Egy orat nyujtjuk a kajaszunetet.

Es direkt a tobb oras szunetek miatt vettunk tv-t + elofizetes, ami reggeltol estig megy filmcsatornakon.

2020. nov. 2. 15:28
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Mivel foglalkoztok?

Én is szeretnék ilyen munkát.

Szabadidőmben munkában nyelveket tanulnák, filmeznék,képezném magamat stb..

2020. nov. 2. 15:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Hangoskönyv, könyv, tanulok, tervezek, néha pókerezem $0.5/$1 téttel, legritkábban pedig itt lógok és faxságokra válaszolgatok.
2020. nov. 2. 15:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán van ilyen, általában olyankor ellopok magamnak egy kollégát és dumálunk kicsit (khm.. egy bizonyos kollégát aki igazából kollegina ;)), de van amikor előreveszek mindent és előbb lelépek, kihasználva a plussz óráimat
2020. nov. 2. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!