Mivel ütöd el az időd a munkahelyemen, ha csak úgy benn kell lenni, és nincsen semmi dolgod?
Figyelt kérdés
Sokat fenn lógok itt, de már unom...2020. nov. 2. 14:37
1/20 anonim 

válasza:

Én egy ARPG-hez szoktam mininovellákat írni, hogy pontokat kapjanak a karaktereim :D
Vagy online képregényt olvasok
2/20 anonim 

válasza:

Általában szenvedek mert arra gondolok, mennyi hasznos dolgot tehetnék, pl. elmehetnék bicajozni, kocogni vagy sétálni, esetleg bevásárolni.
3/20 anonim 

válasza:

Vigyél könyvet, ebook olvasót.
Én filmet nézek, ha sok idő van. Régebben tanultam.
4/20 anonim 

válasza:

Igen, mint az előző. Gondolkozom, mennyi minden hasznosat csinálnék otthon. Ha olyan van, hogy épp lehet, ki is ugrom valamit elintézni. Vagy itt válaszolgatok...vagy olvasok valami érdekeset, esetleg podcastot hallgatok, webshopokat nézek..vagy iskolát nézek magamnak, tervezgetem az életem annak érdekében, hogy hasznosabb munkám legyen :D
6/20 anonim 

válasza:

Nyelvet tanulok. (Nekem szoktak lenni 2-3 perces szünetek (kód fordítása), ami alatt nagyon értelmes dologba nem lehet fogni, de pár szót átgyakorolni idegen nyelvből igen. Annál nem jár akkora időveszteséggel a kontextusváltás és nem is söprődik ki teljesen a fejemből az, amit addig csináltam.)
7/20 anonim 

válasza:

Gyakori, face videok, yutub.
Egy orat nyujtjuk a kajaszunetet.
Es direkt a tobb oras szunetek miatt vettunk tv-t + elofizetes, ami reggeltol estig megy filmcsatornakon.
8/20 anonim 

válasza:

Mivel foglalkoztok?
Én is szeretnék ilyen munkát.
Szabadidőmben munkában nyelveket tanulnák, filmeznék,képezném magamat stb..
9/20 anonim 

válasza:

Hangoskönyv, könyv, tanulok, tervezek, néha pókerezem $0.5/$1 téttel, legritkábban pedig itt lógok és faxságokra válaszolgatok.
10/20 anonim 

válasza:

Ritkán van ilyen, általában olyankor ellopok magamnak egy kollégát és dumálunk kicsit (khm.. egy bizonyos kollégát aki igazából kollegina ;)), de van amikor előreveszek mindent és előbb lelépek, kihasználva a plussz óráimat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!