Mit tennétek a helyemben? Próbáljak munkát keresni vagy inkább várjak?
23 éves vagyok, nincs munkahelyem, nincs félretett pénzem, viszont anyámnak segítek a vállalkozásában amiben csak tudok, egyenlőre még nincs belőle bevétel, de ez csak idő kérdése. Nekem még ez az utolsó évem suliban, szakmát tanulok. Nagyon sokat rágódom azon, hogy iskola mellett keresnem kellene valami munkahelyet, de az előző szakmámat ki nem állhatom, azon kívül pedig csak érettségim van, és akkor valószínű, hogy nem is lenne annyi időm segíteni a vállalkozásban sem. Szerintem nagyon le vagyok maradva mindenben a korombeliekhez képest, habár sok helyen olvastam, hallottam, hogy nem kell magam másokhoz hasonlítani.
Mit kellene tennem? Próbálkozzak keresni valamit, már amennyire egyáltalán lehet, vagy inkább várjak türelmesen, és segítsek ahogy tudok?
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm mindenkinek!
Egy darabig meg tartsd osszehuzva a nadrágszíjat es inkabb segits a mutternak, foleg ha meg be sem indult a vallakozas (ne hagyd anyadat sz@rban).
Amúgy is mostanában nem nagyon van kiugrasi lehetoseg, szoval szerintem a szerénységgel jobban jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!