Felettes ellenőrizhet home officeban a lakásomon?
Nemrég kezdtem a cégnél, HO van nálunk is és most kezdtem önállóan dolgozni. Főnököm ismét elkérte a címemet és azt mondta, hogy lehet ő vagy valamelyik csapattag "meglátogat" valamikor.
Amit én nem igazán tudok mire vélni, szerintem bőven elég, hogy folyamatosan online vagyok és bármikor hívhatnak skypeon is.
Utolsó,mire gondolsz?
Ha ott ül a gép előtt,megbeszélt időben,skypon,telefonon elérhető,elküldi időben,jól a feladatot,milyen produktivitásról beszélünk?
Nyilván,ha informatikai probléma van feltételezem a kérdező azonnal szól,saját érdekében.
Van- e kisgyerek,rend van,ilyesmi?
Amúgy nyilvánvalóan ürügy.
És ez miért olyan hihetetlen?
Nálunk pl. kérdőívet kellett kitölteni és fotókkal igazolni ezeket a dolgokat. Nyilván letudták így, a személyes látogatás helyett, de ezeket ellenőrizhetik személyesen is.
Tudtommal, a munkahelyi baleset home office-ban is munkahelyi baleset.
11-es vagyok.
A munkavédelmi még valahol azt mondom,oké.
Bár feltételezem,mindenki évek óta laptopot használ magáncélra.
Más kérdés,Gizike ehhez mit ért,akit odaküld.
Ergonakármi: ez már neccesebb: hány ezer tízezer ft-ért vegyen a dolgozó széket,asztalt saját pénzén,hm? Nekem van saját szobám,íróasztal,szék,viszont,ha valaki kekeckedik,bele tudnának kötni.
Nem mellesleg mindez a hálószobámban van,egy franciaággyal szemben.
Valahogy Pistát nem szívesen hívnám be.
A fénykép viszont teljesen korrekt megoldás.
#15: Most komolyan még arra is ki kell térni, hogy nyilván nem Gizike megy ki ellenőrizni, hanem a cég munkavédelmi referense mondjuk? Vagy bárki kompetens?
"Ergoakármi"... no comment
Csak a szokásos irodai dolgokat.
Érintésvédelem, normális asztal, szék, nincsenek a földön kígyózó sérült szigetelésű hosszabbítók és hasonlók. Amik alap dolgok egy irodában is.
Bár a válasz abszolút kultúrált volt,egyrészt megkérdezném: ehhez miért kell munkavédelmi referens,illetve miért nem elég egy fénykép?
Érintésvédelem: ez mit takar?
kb. azért, amiért ment a Gizikézés.
Szintén kb. irodai környezetnek megfelelően. Nem ráz a konnektor, nincs sérült burkolatú, vezetékű elektromos eszköz és hasonlók.
Száz szónak is egy a vége, az a lényeg, hogy hasonlóan biztonságos munkakörnyezet legyen otthon is, mint az irodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!