Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Felettes ellenőrizhet home...

Felettes ellenőrizhet home officeban a lakásomon?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem a cégnél, HO van nálunk is és most kezdtem önállóan dolgozni. Főnököm ismét elkérte a címemet és azt mondta, hogy lehet ő vagy valamelyik csapattag "meglátogat" valamikor.

Amit én nem igazán tudok mire vélni, szerintem bőven elég, hogy folyamatosan online vagyok és bármikor hívhatnak skypeon is.

2020. nov. 1. 11:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Utolsó,mire gondolsz?

Ha ott ül a gép előtt,megbeszélt időben,skypon,telefonon elérhető,elküldi időben,jól a feladatot,milyen produktivitásról beszélünk?

Nyilván,ha informatikai probléma van feltételezem a kérdező azonnal szól,saját érdekében.

Van- e kisgyerek,rend van,ilyesmi?

Amúgy nyilvánvalóan ürügy.

2020. nov. 1. 23:12
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
#11: Munkavédelmi, ergonómiai szempontok?
2020. nov. 2. 07:39
 13/22 anonim ***** válasza:
Na, még a végén kiderül, hogy baleset vagy tűzvédelnmi szempontból akarja ellenőrízni, mert félti a dogozót, hogy baja esik :D :D
2020. nov. 2. 07:54
 14/22 anonim ***** válasza:

És ez miért olyan hihetetlen?

Nálunk pl. kérdőívet kellett kitölteni és fotókkal igazolni ezeket a dolgokat. Nyilván letudták így, a személyes látogatás helyett, de ezeket ellenőrizhetik személyesen is.

Tudtommal, a munkahelyi baleset home office-ban is munkahelyi baleset.

2020. nov. 2. 09:00
 15/22 anonim ***** válasza:

11-es vagyok.

A munkavédelmi még valahol azt mondom,oké.

Bár feltételezem,mindenki évek óta laptopot használ magáncélra.

Más kérdés,Gizike ehhez mit ért,akit odaküld.

Ergonakármi: ez már neccesebb: hány ezer tízezer ft-ért vegyen a dolgozó széket,asztalt saját pénzén,hm? Nekem van saját szobám,íróasztal,szék,viszont,ha valaki kekeckedik,bele tudnának kötni.

Nem mellesleg mindez a hálószobámban van,egy franciaággyal szemben.

Valahogy Pistát nem szívesen hívnám be.

A fénykép viszont teljesen korrekt megoldás.

2020. nov. 2. 09:09
 16/22 anonim ***** válasza:

#15: Most komolyan még arra is ki kell térni, hogy nyilván nem Gizike megy ki ellenőrizni, hanem a cég munkavédelmi referense mondjuk? Vagy bárki kompetens?

"Ergoakármi"... no comment

2020. nov. 2. 09:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Fejtsd ki akkor kérlek: munkavédelmi szempont,ez mit takar?
2020. nov. 2. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Csak a szokásos irodai dolgokat.

Érintésvédelem, normális asztal, szék, nincsenek a földön kígyózó sérült szigetelésű hosszabbítók és hasonlók. Amik alap dolgok egy irodában is.

2020. nov. 2. 09:58
 19/22 anonim ***** válasza:

Bár a válasz abszolút kultúrált volt,egyrészt megkérdezném: ehhez miért kell munkavédelmi referens,illetve miért nem elég egy fénykép?

Érintésvédelem: ez mit takar?

2020. nov. 2. 10:03
 20/22 anonim ***** válasza:

kb. azért, amiért ment a Gizikézés.

Szintén kb. irodai környezetnek megfelelően. Nem ráz a konnektor, nincs sérült burkolatú, vezetékű elektromos eszköz és hasonlók.

Száz szónak is egy a vége, az a lényeg, hogy hasonlóan biztonságos munkakörnyezet legyen otthon is, mint az irodában.

2020. nov. 2. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!