Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkaszerződést mielőtt...

Munkaszerződést mielőtt aláírjátok még 1x elszoktátok olvasni?

Figyelt kérdés
Elég hosszú, úgyhogy előre küldtek egy mintapéldányt. Csak írjam alá vagy kérjek időt átnézni? Nem fogják rossz néven venni ha még egyszer átakarom nézni?
2020. nov. 1. 10:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne érdekeljen, ha rossz néven veszik, mindenképpen fusd át. (Mennyi az az elég hosszú?)
2020. nov. 1. 10:47
 2/7 A kérdező kommentje:
20 oldal, együtt van a céges szabályzattal.
2020. nov. 1. 10:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, el szoktam olvasni alaposan.
2020. nov. 1. 13:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Így van, el kell olvasni. Mindent elolvasunk mielőtt aláírjuk.
2020. nov. 1. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem csak munkaszerződést de akármilyen más szerződést is mindig elolvvasom, függetlenül attól hogy küldtek e előre tervezetet vagy sem. Annyi rémtörténetet lehet hallani, olvasni arról hogy embereket ezzel azzal átvertek, mert nem olvasták el a szerződést rendesen csak aláírták.
2020. nov. 1. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, milyen néven veszik. Addig alá nem írom, míg az utolsó betűig el nem olvastam. Munkáltatókban nem bízom.
2020. nov. 1. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Mindenképpen! Pont az ellenkezője de volt egy cég mikor léptem ki becsempésztek egy papírt úgy a többi közé amin az állt: A dolgozó a tárgyhavi bérét megkapta. Kérdezem a főnököt hol a pénz? Azt mondta majd 3 nap múlva. Fogtam széttéptem a papírokat és visszamentem 3 nap múlva.
2020. nov. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!