Véleményetek szerint mi lehetne belőlem?
Tavaly érettségiztem le, de tanácstalan vagyok hogy mi legyen belőlem
A matekon kívül az összes többi tantárgyból világ életemben soha nem volt négyes alatt az átlagom.
Amit a legközelebb érzek magamhoz az az irodalom. Ezen belül is az újságok. Újságírás is szóbajöhetne.
Szivacs agyam van konkrétan, így valami ilyesmi is szóbajöhetne, hogy ügyvéd vagy jogász.
A 3 közül nem tudok dönteni. Melyiket lenne a legérdemesebb szerintetek tanulni?
A jogásztól, ügyvédtől azért félek nagyon, mert ugyan a szakma tetszik, de semmit nem tudok arról hogy az egyetem után mi lenne a teendőm, egyáltalán hogy tudnék elhelyezkedni.
Azt mindenesetre jól teszed, hogy dolgozol, nem csak úgy logsz a levegőben.
Ezek közül az újságíróra szavazok. De olvass utána, hogy melyik szakma mit is takar tulajdonképpen, es ne csak ennek a haromnak. És mondjuk nem ártana a mekibol atmenni valami olyan helyre, ami közelebb áll a kinézett foglalkozáshoz. Meg csinálj végig olyan teszteket, amik a palyavalasztast segítik (elvileg), hátha jók valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!