Volt már olyan munkahelyetek, ahol alig kellett csinálni valamit, mégis megkaptátok a havi bért?
Volt, allami diakmunka program.. az iratzárba ultetek, egyedul voltam, 6 hetig 1 tollat se kellett arrebbmozditanom.. konkretan megmondtak hogy semmi dolgom sincs:D
Szoval ucsorogtem azt felvettem a fizut
Aquaparkban dolgoztam, mint mindenes, de legtöbbször medenceőr voltam. A konyhát leszámítva sehol nem kellett dolgoznom, de a konyhán ott hajtottak keményen. Volt, hogy önszàntamból tologattam a vizet, nem kért meg rá senki, de örültem, ha megmozdulhatok. 12 órás műszakok voltak, és nagyon nagyon lassan teltek. Oda-vissza elgondolkodtam az életemen, és minden nap rájöttem, hogy milyen csicska vagyok. Jó annyi volt benne, hogy a semmire vettem fel a fizetést, és nem volt szonda soha, nem úgy mint a gyàrakban. Ja, és természetesen nagyon keveset kerestem, nem is jöttem ki belőle soha egy hónapban sem, de így még rosszabb, hogy most munkanélküli vagyok.
Tízes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!