Mi értelme van elküldeni betárolni az ÚJ(!) csomagolókat?
Figyelt kérdés
Nekik elsősorban csomagolni kéne megtanulniuk, nem betárolni, főleg hogy most jön a Black Friday is, nem? Szerintem a vezetőségnek is jobb lenne, ha ez a 4(!) ember Black Friday-ig kellően fel lenne készítve, mert ha jön a BF, nagyon nagy hajtás lesz, napi 12 órákat leszünk bent, új szabályok is lesznek, ők ezt nem fogják bírni, és elhúznak a picsába. Ezt nem így kéne. Menjen az betárolni, aki már rutinosabb csomagaló, az újak meg maradjanak ott és tanuljanak(Persze, azért maradjanak ott régiek is segíteni, nyílván). Mi lesz, ha BF-kor mondjuk 1-2 nap nem leszek én vagy a többi "régi motoros"? Ki fog pl. fellőni? Az akinek még életében nem volt a kezén PDA? Nem értem a vezetőséget néha.2020. okt. 30. 04:34
1/5 anonim válasza:
Esetleg ha ezt a főnökeiddel beszélnéd meg. Itt mit vársz?
2/5 anonim válasza:
Hagyjad. Ez a szokásos munkaügyis nyomorék.
3/5 anonim válasza:
Logisztikában vagyok vezető, de ennyiből még csak közelítőleg sem lehet normális választ adni. Menj a problémáddal a főnöködhöz. Ha csak rinyálni akarsz, akkor a facebookra. Ez az oldal nem panaszrögzítésre való
4/5 A kérdező kommentje:
Nyílván fogok is valakivel beszélni erről, addig viszont gondoltam hátha volt már valaki hasonló helyzetben és sejti mi a probléma, mert ha teszem azt, azért csinálják ezt, mert úgy is kirúgják őket a jövőhéten mondjuk, akkor lehet, sőt biztos, hogy feleslegesen beszélnék bárkivel is. Na, de ha itt ilyen emberek vannak, akik lenyomorékozzák a másikat ismeretlenül, amiért amúgy simán fel is jelenthetném, akkor tényleg nem tudom mit várok itt.
2020. okt. 30. 12:36
5/5 Laylah válasza:
Nem jelenthetsz fel senkit, aki csúnyát mondott rád.
Ha azt híresztelnék, hogy droggal kereskedsz, akkor igen. De beszólogatásért nem kap senki semmit, max a rendőrök nevetőgörcsöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!