Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Budapesten hol érdemes a...

Budapesten hol érdemes a kocsiban aludnom?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne, mert munka miatt mentem fel és nem szeretnék 15 ezret egy esti alavásra költeni.

Tesco parkoló vagy valami Budapest melletti, pihenőhely?

2020. okt. 29. 16:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Benzinkút parkoló.
2020. okt. 29. 23:43
 12/13 A kérdező kommentje:

Végül egy OMW 0-24 áltam meg, 3-4 órát aludtam összesen...

Nem volt valami kényelmes de ki lehetett bírni.

2020. okt. 30. 18:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ha kocsiban alszom Pesten hétvégén a Rudas fürdő környékén szoktam, van benn WC, lehet tisztalkodni, éjszaka is nyitva van (most már csak szombatonként 22-03 viszont napközben 6-20 úgy hogy a köztes idő minimális.) Ha esetleg hétköznap akkor a Váci úti Tesco környékén, de ott a Tesco mögötti parkoló nem rég óta le van zárva, viszont a WC ket éjjel nappal lehet használni a tescoban, 0-24 nyitva van. A Rudasnál még sosem zavart meg senki, viszont mennek el melletted az éjszakai buszok, a teaconal egyszer már felébresztettek, de mondjuk én jól alszom mindenhol :-)
2020. okt. 31. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!