Budapesten hol érdemes a kocsiban aludnom?
Nagyon fontos lenne, mert munka miatt mentem fel és nem szeretnék 15 ezret egy esti alavásra költeni.
Tesco parkoló vagy valami Budapest melletti, pihenőhely?
Felmész a Szepvolgyi út legtetejere, a buszfordulo kornyeken jobbra-balra van 5 parkolo. Artezi kutat is talalsz az út menten, tehat reggel rendbe is tudod tenni magad.
En kutyazni jarok oda, de onnan jott az otlet, hogy egy idos bacsi is allandoan ott dekkol az oreg golfjával (tehat meg jo tarsasagod is lehet).
Annak is meg van az előnye ha eldugott helyen alszol mindenkitől távol, de én V. kerületben, mondjuk Hold utcában aludnék.
Tudom hogy ott igazából senki sem jár.
Az államkincstár előtt járkágat egy őr, de nyílván ő nem fogja nézegetni az autókat és hogy ki van benne.
Szerintem ez lenne a legbiztonságosabb, plusz már eleve bent lennék a belvárosban ahonnan bárhova eljutsz attól függően mikor indulsz el.
Srácok 18:05 perc van itt ülök a McDonald’s - ban, megkajáltam.
Néztem pár szállást de idáig a vírus miatt nincs hely.
Én 15-20 ezret meg nem akarok adni egy napért. Volt benne részem nemrég, és nem esett jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!