Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit írnátok ki? Munakhelyen...

Mit írnátok ki? Munakhelyen valaki minden nap belekakál a wcbe és nem húzza le. Nagyon undorító és nagyon elegem van ebből. Szeretnék valami feliratot készíteni amivel elérem, hogy lehúzza maga után.

Figyelt kérdés
Talán valami humorosabb változatt célravezetőbb lenne, mint egy sablon szöveg. Bár nehéz, mert nem tudok egy ilyen ember fejével gondolkozni. Annyira alap, hogy lehúzom a klotyót. (Amúgy nem tudom ki az elkövető, így elő szóban nem tudom megkérni)
2020. okt. 27. 10:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%
Nem akarok beleszolni, de az ilyen feliratok nem szoktak tul sok eredmennyel jarni … gondolom van takarito szemelyzet, majd reggelre rendet tesznek.
2020. okt. 27. 11:44
 12/23 A kérdező kommentje:
9. Nem akartam belelemenni a részletekbe de van, hogy naponta többször is belefutok a kakába. Tuti gasztroenterológusra lenne szüksége mert sokáig el sem tudtam dönteni melyik irányból jött ki ez valakiből, de 1 hónapja már van némi állaga. Utolsó nem mellé tojik így nem a takarító fog rendet tenni. De nekem meg nincs kedvem naponta se ehhez a latványhoz se a szaghoz arról nem is beszélve, hogy elkapni sem szeretnék valami hasmenéses betegséget. Ez nem normális, hogy el kell viselni mikor 1 gombnyomáson múlik az egész. Egyelőre kiírtam, hogy használat után nyomd meg a gombot amíg nincs jobb ötlet. :(
2020. okt. 27. 12:23
 13/23 Metionin ***** válasza:

A koliban mi ezt a csodálatos verset írtuk ki:

[link]

2020. okt. 27. 17:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Máris van 3 gyanúsított, ha jól értem, hiába nehéz elképzelni róluk... Szerintem vesd fel nekik, a reakciójuk árulkodó lehet.
2020. okt. 27. 19:18
 15/23 A kérdező kommentje:
Csak 2. A 3. az kizárt. Nem akarok konfliktust, meg alig ismerem őket. De befolyásosak az egyik vezető is. Nem merném.
2020. okt. 27. 20:45
 16/23 A kérdező kommentje:
Köszi a verset. :D Nagyon aranyos. Irodába kicsit erős de lehet majd átköltöm. :D
2020. okt. 27. 20:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Versikével nem mész semmire. Aki olyan igénytelen, hogy magától nem húzza le, az egy vacak felirattól se fogja.
2020. okt. 28. 22:49
 18/23 A kérdező kommentje:
Főleg, higy másnapra el is tüntette a feliratot. :( Szóval nem tudom mi lenne a megoldás. Nem tudok a fejével gondolkozni. Ha leszedi a kiírást akkor nem lesz büdös a szar ami kijön belőle. Elegem van. ;(
2020. okt. 29. 12:53
 19/23 A kérdező kommentje:
És megint teliszarta és úgy hagyta. ;( Bármi hatékony megoldás érdekel, nem riadva vissza semmitől!!!
2020. okt. 29. 13:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Próbáld 1-2 napig nem használni, vagy megvárni, amíg más eltünteti, talán a többiek is unják már. Ha nem marad ott, elfelejtik...
2020. okt. 29. 13:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!