Az életnek jó humora van? Ennyiért fel nem kelek mondta ismerősöm még tavaly-most kevesebbért dolgozik mert kirúgták!
Jó kis történet? Ismerősöm dolgozott egy helyen de kevesellte a bért. Keresett új helyet de ott annyit ajánlottak neki hogy még a régi is többet adott ekkor mondta-én ennyiért fel se kelek.
Jött a válság. Kirúgták. Szaladgált mint a mérgezett egér. Semmit se talált.
Végül elment egy bruttó 180-as álláskába miközben tavaly ősszel ennek bruttó 300-as állásra mondta azt hogy „ennyiért fel se kelek“
Most bruttó 180-ért nyomja. És felkel érte-ha enni akar....
Jó humora van az életnek?
De annyira senki se naiv szerintem hogy azt higgye ezek a primitív állatok bármit is tanulnak ettől a pofontól?
Most ez van, de a válság elmúlik előbb utóbb, és újra előjönnek majd a "200 alatt fel se kelek" szarjanik. Akik a minap még nem 200-ért, de 100ért is felkeltek.
"akkor nyilván élni fog vele. "
És újra azt fogja ugatni az állatja hogy "200 alatt fel se kelek" és nem fog eszébe jutni hogy hát hééééé fél éve még nettó 100-ért nyomtam mert nem volt más.
Na ilyen állatokkal tényleg nincs mit csinálni.
"mert neki jobban ment és nem értette, hogy te miért kelsz fel korán az.alacsonyabb bérért, "
Na. Hát most már érti!!!!! Mert most ő kevesebbért kel fel ,mint én! MOst már tán érti én miért kelek fel ennyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!