Mit tegyek ha fel szeretnék mondani de nagyon félek?
Első munkahely egy eladó/pénztáros munka. Már majdnem 2 éve dolgozok itt suli után kerültem ide, az elején még szerettem mostmár úgy érzem nem bírom tovább. Pont amikor eldöntöttem, elmegyek innen jött a koronavírus Magyarországra. Abban a helyzetben úgy voltam vele örülni kell, hogy legalább van munkahelyem.
Viszont azóta minden egyre rosszabb lett, elmentek azok az emberek akikkel szerettem együtt dolgozni, a főnököm igazságtalan és egyébként törvénytelen dolgokat csinál, azt hiszi mindent megtehet és nagyon csúnya stílusban tud beszélni. Én meg nem vagyok egy túlzottan magabiztos ember aki könnyen ki tud állni magáért de borzasztóan rosszul esik, hogy annak ellenére, hogy mindent megcsinálok, nem beszélek csúnyán senkivel, becsületesen bejárok mindig ennek ellenére sokszor semmibe vesznek és igazságtalan dolgokat csinálnak.
Már az egészségem is romokban szorongás munka előtt akár 1 nappal is, emiatt alig tudok aludni, fáj a hasam reggelente, szúr a szívem stb.
Újra szeretném kezdeni valahol máshol de félek, nem találok munkát a vírus miatt 😞
Nagyon el vagyok keseredve, félek az ismeretlentől, soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kilátástalan helyzetbe kerülhetek de már az öngyilkosság is eszembe jutott...
Ti mit tennének ebben a helyzetben? 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!