Vezetők! Megengedhetitek magatoknak azt, hogy a munkavállalóval ordítsatok?
Figyelt kérdés
Szoktatok manipulálni, megfélemlíteni, verbálisan erőszakos lenni? Magánéletbe belefolyni?2020. okt. 16. 13:28
1/14 anonim 

válasza:

Soha nem ordítottam egy munkavállalómmal sem.
Nem szoktam a többi felsorolt dolgot sem alkalmazni, mert minek? Közé nincs ahhoz, hogy valaki milyen vezető. Nem ettől fognak jobban dolgozni vagy lojálisak lenni, vagy azt akarja, hogy féljenek tőlem? Kinek kell az? Nem ezekkel kell a tiszteletet kicsikarni.
Én a nice leadership híve vagyok, nézz utána, ha nem tudod miről van szó!
2/14 anonim 

válasza:

Ő szerintük ez a normális mert ha szépen mondanák el akkor nem sületülsz meg és nem is fogod megérteni.
4/14 anonim 

válasza:

Ja és én pont ezért hagytam ott a melót mert már érzelmileg irányítani akart.
5/14 anonim 

válasza:

Munkavallalo is uvolthet a fonokevel … max kirugjak.
6/14 anonim 

válasza:

Hello a tesco soport kft zrt részvény és mindenes társaság egyetlen és legnagyobb vezére vagyok én azt csinálok a munka vállalókal amit akarok... ne már srácok vezető pozícióban lévő ember nem itt fog böngészni...
8/14 anonim 

válasza:

itt nincsenek cégvezetők azok a lovét számlálják....de ha velem ordítana a főnök oda tűzőgépezném az asztalához a mocskot
9/14 anonim 

válasza:

Közbe meg kislány hangon főninek hívod..
10/14 anonim 

válasza:

Hallottál már az emkról?
Mi értelme ordibálni? Csak lelki szegénység megmutatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!