Ahol rugalmas a munkaidő, az nálatok mit jelent?

#6 Ez milyen munkahely?
Én is ilyen helyen akarok dolgozni.

Hol lehet ilyen szabad munkahelyem?
Milyen munkahelyeken dolgoztok kedves válaszolók?

6-os vagyok, magánvállalkozó.
Jó a szabadság, de ki tudok magammal tolni ha túlzásba viszem :)
Semmi sem olyan egyszerű mint amilyen jól hangzik, ez sem. De az előnye hogy én magam dönthetek hogy keményen hajtok és sokat keresek, vagy tojok az egészre és összehúzom a nadrágszíjat.

Parom volt fonokenel ez azt jelentette, hogy nincs szabadnap es akkor ugrik azonnal be, amikor o futyul. Folyamatos varialas.
De megnyugodtam, hogy sokaknal valoban azt jelenti, amit kell is jelentenie, van meg remeny.

14-15 köszönöm szépen.
14
Pontosabban mivel foglalkozol?
Szeretnék én is a saját lábamon megállni és nyugodt körülmények között dolgozni,nem szeretek hajtani ahogy azt több helyen is elvárjak.

18
Az szuper, akkor egy darabig még tanulhatom a nyelveket, köszönöm a válaszodat.

Nálunk a rugalmas azt jelenti, hogy napi 8 óra van előírva 8-17-ig. Ezen kívül,ha nem végzel a feladataiddal, akkor lehet menni korábban, végezhetsz később, de még home office is belefér hétvégén. Tehát napi minimum 8 óra munka, esetleg hétvégi munkavégzéssel, fix 8 órás fizetésért.
Mérnöki munka, építőiparban. (irodán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!