Jogos, hogy e miatt elszeretnèk menni a munkahelyről?
Egy olyan helyen dolgozom ahol folyamatos munkarend van, 4 műszak, 3x8 óra (dèlelőtt, dèlután, éjszaka), most beakarják azt vezetni, hogy 3x 12 óra legyen, azaz 3 nap nappal, 3 nap pihenő, 3 éjszakázás, èn ezt èvekig csináltam az előző helyemen, ès nem szeretnèm megint, ezèrt mondtam a többieknek, hogy fel fogok mondani, ha ezt bevezetik, sok kolega támogatja, mert vírus van, családos emberek, stb. Èn viszont nem akarok 3 napokat egyfolytában 12-ni, sztem a 12 órázás embertelen dolog...
Jogos e a felháborodásom?

Nem igazán értem a kérdést. Mire a felháborodás?
Mármint, teljesen rendben van, ha nem tetszik az új munkarend, nem tetszhet mindenkinek minden, olyan sosem lesz.
Egyszerűen ilyenkor keresni kell egy új munkahelyet és ha van jobb fizetés/időbeosztás/munkabeosztás vagy bármi ami miatt a másik állást többre értékeled váltani kell.
De a háborgás nem csak értelmetlen hanem nem is értem ezen miért kell.

"fel fogok mondani, ha ezt bevezetik, sok kolega támogatja, mert vírus van, családos emberek, stb"
Ha azt, hogy rosszul vannak osztva a műszakok is a kamuvírusra akarjátok hárítani, akkor bmeg a magyar ember tényleg egy egysejtű szintjén áll.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!