Mit tegyek ha itthon azt hiszik dolgozni megyek, de meggondoltam magam?
Helló.
Tegnap találtam sok hónap után egy átlagos munkát egy gyárban. Maga a munka nem rossz, de olyan hangos volt. hogy nem igaz. Meg konkrétan kint van a senki földjén szó szerint. Azóta barátnőm is ajánlott nekem egy másik állást, ami jobban állna nekem. Itthon viszont azt hiszik, ma mennék a próbanapra. Nem akarok megint itthon üldögélni és kamuzni nekik, hogy hát úgy néz ki mégse vettek fel stb...Tudom nem parancsolhatnak fölöttem, de akkor is eléggé nehéz most. Tényleg elég gyartra a hely és az út ami visz oda életveszély. Elég hosszadalmas út vezet oda és kamionok folyamatosan száguldanak ott. Egyszer nem figyel az ember azt csatt, meg hajnalban még sötét van és nehezen lát stb. Eléggé parás na. Mihez kezdjek? Azt terveztem, hogy itthon elindulok még de a munkára már nem megyek. Addig mit csináljak amíg lejár a munkanap? Meg mit mondjak nekik, hogy nem is megyek tovább oda? Meg eléggé nehéz oda eljutni, külön vonaljegy is kell, a busz nagyon ritkán jár. Mit csináljak?
3 hónapon keresztül napi 4 órát buszoztam OKJ képzés miatt.
Reggel 5:30 busz majd átszállás 6:00 kor 7:30-40-re oda értem.
8-14:30-ig tanfolyam majd 15:15 indulás a busszal 17:45 átszállás majd 18:20 haza érkezés ha csak le nem késtem TÉLEN a csatlakozást akkor 19:55 re értem haza.
Ha zajos a munka akkor megértem, de hogy kamionok is közlekednek arra az nem kifogás, szerinted mivel viszik az alapanyagokat?
Nem tartanak fegyvert a fejedhez és gondolom te is még fiatal vagy, próbáld ki magadat amiben szeretnéd aztán válasz, ez az élet úgy is csak egy játék nem kell itt komolyan venni semmit.
Sok sikert és jó kitartás.
Hány éves vagy?
Legyél őszinte aztán mond el, de ha már a boszozgat@st választod látogass el a közeli meló helyekre ahova be adtad az önéletrajzot aztán érdeklődj,az is jó ha csak annyit mondasz jöttem az állásra jelentkezni, legyél kemény és határozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!