Tisztelendő ha valaki bőven 50 felett teljes családjával kiköltözik Angliába, mindent felszámolva itthon?
Hogy valakiben még 50 felett, 2 évre a 60tól legyen még ennyi kraft, rugalmasság, bizalom a jövőben?
Kinn volt a leállás alatt dolgozni, alaposan összeismerkedett egy céggel, akik állást ajánlottak neki, meg házat is szereztek (persze nem ingyen...) és felajánlották neki a segítséget a letelepedéshez.
Ő meg gondolt egyet, fogta a családot gyerek kutya stb és irány külföld. Nem 1-2 hónapra hanem véglegesen. Mindent eladtak felszámoltak itthon (ház kocsi stb) és irány a nagyvilág.
Tiszteletre és irigylésre méltó?
csak azért kérdezem mert én is épp erre készültem, de nem mertem meglépni, pedig nem vagyok 60, de még a fele se.
Már miért lenne tisztelendő különösebben?
Egyébként nem!
Ez miatt miért is kéne tisztelnem?
Kiköltözésükkel nekem sem rosszat, sem jót nem tesznek, a "közömbös" pedig nem tiszteletre méltó.
Nem hinném, hogy a tisztelendő a jó szó rá.
Max bátornak, vagy életerősnek mondanám.
Irigylésre méltónak meg pláne nem, ha a válság első szelére annyira kilátástalanná vált a helyzete, hogy Angliáig kellett menekülni.
Csak a fő kérdésre válaszolva:
Ez miért lenne tisztelendő? Én nem kértem tőle ezt, szerintem más se, akkor meg? Éli az életét, ahogy tudja, akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!