Tisztelendő ha valaki bőven 50 felett teljes családjával kiköltözik Angliába, mindent felszámolva itthon?
Hogy valakiben még 50 felett, 2 évre a 60tól legyen még ennyi kraft, rugalmasság, bizalom a jövőben?
Kinn volt a leállás alatt dolgozni, alaposan összeismerkedett egy céggel, akik állást ajánlottak neki, meg házat is szereztek (persze nem ingyen...) és felajánlották neki a segítséget a letelepedéshez.
Ő meg gondolt egyet, fogta a családot gyerek kutya stb és irány külföld. Nem 1-2 hónapra hanem véglegesen. Mindent eladtak felszámoltak itthon (ház kocsi stb) és irány a nagyvilág.
Tiszteletre és irigylésre méltó?
csak azért kérdezem mert én is épp erre készültem, de nem mertem meglépni, pedig nem vagyok 60, de még a fele se.
"mindössze paraszti ésszel belátta, itt nem terem neki babér,"
Hát ha mindenki elhúzna innen aki ezt belátja, az ország népessége visszaesne úgy 5000 főre? Vagy még annyira se?
"semmi tiszteletre méltó "
Tiszteletre méltó hogy meg merte lépni.
Más noha minimálbéren tengődik se meri meglépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!