Nagy mellekkel rendelkező munkatársnőt, aki folyton csak a saját melleiről beszél, azokat dicsérgeti, mélyen dekoltált ruhákban, kidüllesztett szüggyel járkál, hogy lehetne leállítani, leégetni?
Figyelt kérdés
Nagyon el van szállva magától a nő, azt hiszi, nincs nála jobb nő az országban a méretes kannái miatt.2020. okt. 7. 22:09
12/25 anonim válasza:
Senki se tudna a saját melleiről beszélni, ha engem nem érdekel, akkor eleresztem a fülem mellet a dumáját. Ezek szerint leállsz vele megvitatni a témát?
13/25 anonim válasza:
Ez valami fehérnemű modellügynökség?
Mert más munkahelyen el se tudom képzelni az általad leírt viselkedést...
14/25 A kérdező kommentje:
Ez egy postahivatal.
2020. okt. 12. 15:19
15/25 anonim válasza:
Biztos nagyon szép mellei lehetnek🤤💞 Amúgy miért akarod leégetni!?
16/25 anonim válasza:
Én is ismerek ilyen nőt. Megértem a kérdezőt baromi zavaró ilyen nővel egy légtérbe lenni.
17/25 anonim válasza:
Elhiszem, hogy idegesít. Nagyon zavaró tud lenni, ha valaki folyamatosan ilyen gyerekes dolgokkal akar a középpontba kerülni.
Ha le akarod égetni, megkérdezheted legközelebb, ha erről beszél, hogy mennyi szilikon kellett, hogy ilyen természetellenes legyen?
Vagy csak szimplán jegyrzd meg, hogy most milyen jó neki, viszont 50-60 évesen hogy fognak lógni!
18/25 anonim válasza:
Hivd el randira. Valszeg arra var vmelyikotoktol. Maskulonben nem akarna tetszeni.
20/25 anonim válasza:
Vagy meleg férfi, vagy irigy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!