Próbanap kérdés? Ez így rendben lenne?
A mai nap folyamán hívtak, hogy pénteken kellene mennwm próba napra fél 8-4 ig.
-körülbelül 3 hete jelentkeztem, csak most szóltak, már úgy voltam vele, hogy lehet vettek fel mást.
(eddig 3 helyen voltam próbanapozni, ez lenne a 4.
Abból mind a három alkalommal már a telefonban mondták, jöjjek kicsit előbb,illetve hozzak személyit, táj és adókártyát a napi lejelentés miatt, ahol természetesen ki is fizettek.. A legutolsó ilyennél heti lejelentés volt, 10 napot voltam előtte és heti kifizetés volt.
Viszont most semmi ilyet nem mondtak, én meg nem kérdeztem rá, csak annyit mondtak, hogy próbanap és ha a főnöknek is szimpatikus vagyok felvesznek.
Ugye most több helyről várok jelzést, egyik helyről holnapra ígérték, így holnap kell vissza szólnom megyek - e. Rákérdezhetek, hozzak- e papírokat, illetve kifizetnek - e, vagy ez már gyanús és csak akkor, ha felvesznek, magyarul ingyen fogok dolgozni?
Bocsánat az esetleges hibákért, telefonról írtam és lehet vannak szavak, amiket kijavít.
A válaszokat előre is köszönöm szépen 😊.

Persze hogy jobb :).
Nem is szeretnék 8 és fél órát ingyen dolgozni.
Csak az hülyén venné ki magát, ha megyek és semmi papír meg ilyesmi, mert ezt reggel szokták ugye.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!