Miért van egyre kevesebb azokból a szakácsokból, akik rendben tartják a pályájukat?
Figyelt kérdés
Azt látom, hogy, ha idejük engedi is inkább kummantanak és átrakják másra a melót. Trehány disznók mára elég sokan... Elszomorít. Én mindig azt vallottam, hogy utánam ne takarítson senki..2020. szept. 3. 22:38
1/4 anonim 



válasza:





Itthon ez már lassan népbetegség, szakmától függetlenül. Felülről már mindenkire átragadt ez a szint.
2/4 anonim 



válasza:





"akik rendben tartják a pályájukat"
Mi most a karrierjükre gondolsz, vagy a munkakörnyzetükre?
3/4 anonim 



válasza:





Szakácsként dolgozok, sosem csinálunk ilyet
4/4 anonim 



válasza:





Minden területen ez van: a képzés, és a mai kor emberének gyenge idegrendszerének az oka mindennek. A mai emberek futószalag szerűen végeznek tevékenységet, kevesen szívvel-lélekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!