Nem hívnak sehova a munkatársaim?
Nemrég dolgozom ennél a cégnél (Budapesten). Elég családias a klíma, nincs harag, nincs terror.
Én bírom őket és ők elégedettek a munkámmal.
Szoktak összejöveteleket szervezni. De mindig csak hallom hogy beszélgetnek róla, meghívni nem szoktak.
Jeveset csevegek munka közben, de nem vagyok antiszociális meg negatív se.
Ez miért lehet?
A #10-es válaszolóval is egyet tudok érteni, munkahelye válogatja, de előfordul igen, hogy megy egymás háta mögött a furkálódás. Nő vagy férfi vagy egyébként? Előbbi esetben többször figyeltem azt meg, hogy sajnos hajlamosak féltékenyek lenni, feszélyeztetve érezni magukat új munkatársak mellett.
Azonban, ha a légkör kellemes, ahogy írod, akkor csak adj egy kis időt még neki, és kialakul. Ez általánosságban így van, hogyha van már egy összeszokott társaság a maguk belsős vicceivel, történeteivel, akkor még integrálódnod kell ebbe a közegbe, és egy idő után természetessé válnak ezek, és egy leszel közülük.
Örülj neki.
Én egyik munkatársam pofájára se vagyok kíváncsi munkaidőn kívül. Arra ott van a család, a barátok.
Ezért van két mobilom is. Egyet csak a munkahelyemen tudnak -na ezt kapcsolom ki délután 4-kor, mikor kilépek a munkahelyem kapuján, illetve péntek délután 2-kor, illetve kapcsolom be reggel kb. 6:45 és 7:00 közt a metrón.
A másik -ezt a munkahelyemen nem tudják- viszont a család és a barátok előtt mindig "nyitva" áll.
Jó ez így, hidd el. Előző helyeimen rengeteg negatív tapasztalat (furkálódás, áskálódás stb) miatt van ez így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!