Könyvelőként meg lehet élni, ha becsületes vagy és nem csalsz?
Nyilván a csalásra értettem és nem a legális kiskapukra.
Például amikor a főnök, vagy kliens nyomást helyez rád, hogy a költségekből, bevételekből lefaragj, másképp elveszítheted a munkád stb.
Ma már a könyvelők önálló vállalkozók, nem könyökvédővel körmölnek az alagsorban.
Én könyvelő vagyok, ha valaki nyomást akarna rám helyezni, akkor keressen mást, még így is van másik száz.
De értelmesen átbeszélhetjük a lehetőségeket, a törvényes kereteken belül megtalálva a legoptimálisabb megoldást.
Amiről szigorú számadású bizonylat van, abból "lefaragni" nem lehet, amiről nincs bizonylat, az nem az én dolgom. Így innentől kezdve nem is értem, hogy mire gondolsz.
13
Nem mindenki sikeres vállalkozóként kezdi. Gondolom azt fel kell építeni.
Sokan alkalmazottként kezdik és gyakran helyezhetnek rájuk nyomást, félemlíthetik meg.
Ilyen esetben mit tehet? Behódol és megtartja az állását, vagy lázong és a karrierjének annyi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!